Wczoraj zrobiłam leczo z resztek, czyli tego co sie nawinie 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
 pod reke
Przepis:
Zeszklic cebulę na masle, dodać parówki pokrojone w male kawałki, potem dosypać leczo. Zagotować i dodac przyprawy i koncentrat pomidorowy. Gdy trochę odparuje zaciągnąc mąką, żeby konsystencja była bardziej "zwarta". Podawać na gorąco z tostami zapieczonymi z żółtym serem.
B. proste, tanie i smaczne. Idealne na kolację
	
		
			
		
		
	
			
			Przepis:
- 5 parówek
2 cebule
1/2 paczki lecza mrożonego
koncentrat pomidorowy
papryka ostra, sol, pieprz
1/2 kostki masla
2 łyzki mąki krupczatki
ser zółty
chleb tostowy 
Zeszklic cebulę na masle, dodać parówki pokrojone w male kawałki, potem dosypać leczo. Zagotować i dodac przyprawy i koncentrat pomidorowy. Gdy trochę odparuje zaciągnąc mąką, żeby konsystencja była bardziej "zwarta". Podawać na gorąco z tostami zapieczonymi z żółtym serem.
B. proste, tanie i smaczne. Idealne na kolację