Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Leczo na zimę
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 158738" data-attributes="member: 90"><p>4 kg pomidorów</p><p>1 kg papryki</p><p>1 kg cebuli</p><p>1 kg ogórków lub cukinii</p><p>1/2 kg marchwii</p><p>sól, pieprz do smaku</p><p>1 1/2 szkl. oleju</p><p>Na oliwę wrzucić pokrojoną marchew, cebulę, cukinię, paprykę i pomidory ( obrane ze skóry), poddusić, doprawić do smaku. Lekko twarde nakładać do słoików i pasteryzować ok. 20 minut. Przed podaniem doprawić jeszcze ziołami, ew. cukrem. Dodać podsmażoną kiełbaskę lub parówki. Podawać np. z ryżem ugotowanym na sypko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 158738, member: 90"] 4 kg pomidorów 1 kg papryki 1 kg cebuli 1 kg ogórków lub cukinii 1/2 kg marchwii sól, pieprz do smaku 1 1/2 szkl. oleju Na oliwę wrzucić pokrojoną marchew, cebulę, cukinię, paprykę i pomidory ( obrane ze skóry), poddusić, doprawić do smaku. Lekko twarde nakładać do słoików i pasteryzować ok. 20 minut. Przed podaniem doprawić jeszcze ziołami, ew. cukrem. Dodać podsmażoną kiełbaskę lub parówki. Podawać np. z ryżem ugotowanym na sypko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Leczo na zimę
Top
Bottom