Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Leczo na zimę
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 1635673" data-attributes="member: 7687"><p>Składniki poporcjowane, za chwilę trafią do gara. </p><p>A swoją drogą, dobrze, że zajrzałam do przepisu. Miałam przepis na klasyczne węgierskie leczo z boczkiem i kiełbasą coś mi świtało, że wcześniej tego do słoików nie dawałam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 1635673, member: 7687"] Składniki poporcjowane, za chwilę trafią do gara. A swoją drogą, dobrze, że zajrzałam do przepisu. Miałam przepis na klasyczne węgierskie leczo z boczkiem i kiełbasą coś mi świtało, że wcześniej tego do słoików nie dawałam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Leczo na zimę
Top
Bottom