- Mar 1, 2009
- 100
- 0
- 0
Skladniki:
1 sredniej wielkosci kalafior
5-6 jajek
swiezy koperek (duuuzo)
majonez
sol, pieprz
Wykonanie:
Kalafior lekko obgotowac w osolonej wodzie, przestudzic a nastepnie zetrzec ma tarace (grube oczka). Jajka ugotowac na twardo i dosc drobno pokroic. Koperek posiekac. Wszystki skladniki wymieszac delikatnie z majonezem. Doprawic sola i pieprzem. Swietnie pasuje z chrupkim pieczywem lub bagietka.
1 sredniej wielkosci kalafior
5-6 jajek
swiezy koperek (duuuzo)
majonez
sol, pieprz
Wykonanie:
Kalafior lekko obgotowac w osolonej wodzie, przestudzic a nastepnie zetrzec ma tarace (grube oczka). Jajka ugotowac na twardo i dosc drobno pokroic. Koperek posiekac. Wszystki skladniki wymieszac delikatnie z majonezem. Doprawic sola i pieprzem. Swietnie pasuje z chrupkim pieczywem lub bagietka.