- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
no powiedzmy, że zdrowe
Przygotowac karmel..
jabłka pokroić w plastry (w poprzek)
nadziac na patyczki do szaszłyków
jabłka maczać w karmelu (będzie spływał.. wiec trzeba sie pogimnastykowac)
a potem "maczać" w dowolnej posypce
u mnie były:
kolorowe cukierki do dekoracji tortów
prażone ziarno sezamu
wiórki kokosowe
nalezy je zjadac zaraz po zrobieniu
bo potem jabłko mięknie a polewa sie odkleja

Przygotowac karmel..
jabłka pokroić w plastry (w poprzek)
nadziac na patyczki do szaszłyków
jabłka maczać w karmelu (będzie spływał.. wiec trzeba sie pogimnastykowac)
a potem "maczać" w dowolnej posypce
u mnie były:
kolorowe cukierki do dekoracji tortów
prażone ziarno sezamu
wiórki kokosowe
nalezy je zjadac zaraz po zrobieniu
bo potem jabłko mięknie a polewa sie odkleja
