Lody spaghetti

Caritka

Member
Mar 14, 2005
10,541
0
36
A macie moze jakis sposob, zeby te lody byly dobrze zamrozone?
Bo chlodza mi sie w zamrazalniku, ale jakis takie miekkie....

Caritka

Member
Mar 14, 2005
10,541
0
36
No to zrobilam te lody.... Tak, jak mowilam.... Maz zaskoczony, skad ja wzielam takie lody, :eek:
Mi tez wyszly troche rozciapkane, <!--emoid:roll:--><!--endemo--> - ale co tam.... pare razy zrobie i dojde do perfekcji <!--emoid:mrgreen:--><!--endemo-->
Druga porcje, ktora robilam wyszla ciutke lepiej, ale nie zdazylam zrobic zdjecia, bo zostaly pochloniete.....
A to zdjecie jest zrobione z &quot;pierwszego podejscia&quot;... - takze prosze sie nie zrazac..... ;)

spaghetti6bk.jpg

Załączniki

• spaghetti6bk.jpg
    spaghetti6bk.jpg
    67.7 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

yenulka

Member
Lis 16, 2004
4,354
1
0
kupilam praske do ziemniakow, specjalnie zeby lody zrobic...

lody wyjelam z zamrazalki, wciapalam w praske, naciskam.... a tu nic nie wylazi z dziurek za to sie lapka wygiela od praski :cry:

czy wy je dajecie z lodowki czy z zamrazalki? zreszta, i tak nastepnym razem musze sprobowac z lodowki bo z zamrazalki to znowu sie powygina.

w koncu zrobilam tak, ze lyzka "skrobalam" takie wiorki z lodow, ukladalam na talazeu, na to rozciapane truskawki a wszystko posypane skruszonymi platkami migdalowymi - bylo pycha i goscie pod wrazeniem, a jak bym jeszcze dolozyla te nitki z lodow to juz w ogole by odjechali :mrgreen:

pzdr
yenn

Caritka

Member
Mar 14, 2005
10,541
0
36
:mrgreen: Yen.... zastanawiam sie, jak idzie taka praske wygiac ? :mao:
........ ale grunt, ze lody byly dobre ;)

Aha, tez mialam lody w zamrazalniku....ale-- albo lody byly jakies za bardzo smietankowe,
albo zamrazalnik za malo chlodzil, bo lodow nie mialam takich zbyt mocno zamrozonych.

Malinna

Member
Paź 22, 2004
1,819
0
0
A ja też nie mam praski.
Ta od czosnku się nie nada. :mrgreen:

Może w maszynce do mięsa?

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38

yenulka

Member
Lis 16, 2004
4,354
1
0
zapewniam ze raczke wcale latwo wygiac :mrgreen:

marghe, jak mam robic z zamrazalnika skoro mowie ze mi sie na lodach z zamrazalnika raczka wygiela?? i tak musze sprobowac na lodach z lodowki bo inaczej na praski do ziemniakow nie wyrobie :mrgreen:

malinna - z prasi do czosnku wcale fajne wychodzily nitki, ale czlowiek by sie chyba zaplakal przy okazji :mrgreen:

pzdr
yenn

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
Jejuś muszę zrobić i ja.
Syn lubi spaghetti więc hihiiiiiiiiii się zdziwi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo takiego jeszcze nie serwowałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malinna

Member
Paź 22, 2004
1,819
0
0
JotHa! Znowu? Już raz przy otrębach się mało nie posiusialaś. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Maszynkę elektryczną oswoiłam rok temu na święta BN. I się już nie bojam. A bojałam się strasznie. :mrgreen: 4 lata w pawlaczu stała.

Dziunia, chomika mialam, ale wyjechał na wakacje. Mam rybki, ale im chyba nie bardzo to spaghetti podejdzie. :mrgreen:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy