Kasiula_bittersweet
Member
- Wrz 3, 2008
- 1,371
- 0
- 0
duende @ 12 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=873078tak, taką właśnie standardową kostkę 250g.
duende @ 12 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=873078tak, taką właśnie standardową kostkę 250g.
wokkasz @ 24 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=877294(może dlatego, że ja mam takie duuuuuże jajka)no, i czy to ładnie się tak przechwalać?![]()
![]()
mysz @ 24 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=877507wokkasz, co Ci w nich nie smakowało? kwaśny posmak sera?no chyba taktakie kwaśne były - jak nie lody tylko o smaku twarogowo-jajkowym![]()
Ilona @ 24 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=877519Może jajka były zepsute![]()
![]()
![]()
![]()
Głupawka...myślę, że z moimi jajkami wszystko w porządku![]()
wokkasz @ 25 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=877565myślę, że z moimi jajkami wszystko w porządku
trzymamy za nie kciuki![]()
![]()
Wokkasz, jeśli chcesz lodów, które smakują tak, jak lody ( i to super-lody) polecam to Semifreddo.
Wypróbowałam ( bez dodatku bezów ) , jest super. niestety, nie wszystko można osiągnąć na drodze dietetyczno-odchudzonej![]()
niestety![]()
a co do tych, co mi podałaś to chyba niedługo zrobię ze słodzikiem zamiast cukru no i bez bezDzięki za linka![]()
wokkasz @ 25 Jul 2009 napisał:
duende @ 25 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=877690sama nie wiem, skąd u Was ten smak twarogowo-jajeczny. Może to kwestia samego twarogu? Ja korzystam z lokalnego, produkcji OSM Prudnik.
Samanto, czemu aż pół słoika słodziku?? 16 pastylek po rozgnieceniu zajmuje dokładnie tyle, co bardzo płaska łyżka... Może słodzik w proszku ma inną słodycz niż w pastylkach?? W książce podano 75g. Ja mam tylko pastylkowe słodziki.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.