- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
wg Puszystych PAń
kilka pomaranczy obrac i pokroic w plastry
ułozyc na patelni, na nich połozyc rybe, doprawic sola, białym pieprzem i sporą iloscia gałki muszkat. Przykryc druga warstwą plastrów pom. skropic sokiem z pomaranczy
podlac czerwonym winem - trudno powiedziec ile Ona tego wina tam wlała, ja obstawiam jakies 1/4butelki
przykryc folia aluminiowa , postawic na gazie i gotowac - nie za długo.
kilka pomaranczy obrac i pokroic w plastry
ułozyc na patelni, na nich połozyc rybe, doprawic sola, białym pieprzem i sporą iloscia gałki muszkat. Przykryc druga warstwą plastrów pom. skropic sokiem z pomaranczy
podlac czerwonym winem - trudno powiedziec ile Ona tego wina tam wlała, ja obstawiam jakies 1/4butelki
przykryc folia aluminiowa , postawic na gazie i gotowac - nie za długo.
Ostatnią edycję dokonał moderator: