Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Magiczne ciasto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1409496" data-attributes="member: 1142"><p>Przegladalam wlasnie zdjecia tego ciasta i mam wrazenie ze grubosc naczynia w ktorym jest ono pieczone wplywa na jego wewnetrzny wyglad. Wiekszosc pieczonych w cienkich blaszkach nie ma zdecydowanych warstw, a te z grubego szklanego lub ceramicznego maja, moze chodzi o to jak szybko i w jakim stopniu material rozporowadza temperature. Tak rozmyslam i zdaje mie sie ze istneieje zaleznosc. Ogolnie rzecz biorac wydaje mi sie ze chodzi o dystrybucje ciepla i jak szybko ciasto traci nadmiar plynu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1409496, member: 1142"] Przegladalam wlasnie zdjecia tego ciasta i mam wrazenie ze grubosc naczynia w ktorym jest ono pieczone wplywa na jego wewnetrzny wyglad. Wiekszosc pieczonych w cienkich blaszkach nie ma zdecydowanych warstw, a te z grubego szklanego lub ceramicznego maja, moze chodzi o to jak szybko i w jakim stopniu material rozporowadza temperature. Tak rozmyslam i zdaje mie sie ze istneieje zaleznosc. Ogolnie rzecz biorac wydaje mi sie ze chodzi o dystrybucje ciepla i jak szybko ciasto traci nadmiar plynu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Magiczne ciasto
Top
Bottom