Makaron z "pastą" z suszonych pomidorów

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
w ekologach bywają, ale drogie jak diablii jak dla mnie niewarte az takiego zachodu

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
malenka :!: torebenka 20 zł w Rajskim Ogrodzie

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
przez makaron? a z razowym?

Johasia

Member
Wrz 14, 2004
11,744
0
0
Ale coś o makaronie al'dente i o oliwie mi się kołacze... Że mają dyspensę, czy jakoś tak...?

Johasia

Member
Wrz 14, 2004
11,744
0
0
Oj, coś mi się cały czas wydaje, że oliwa (z oliwek!) jakoś inaczej jest traktowana... :denknach:

Paulinka

Member
Wrz 18, 2004
4,774
0
0
inaczej jest traktowana odrobina oliwy ale to też na własne ryzyko
icon_smile.gif

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
własnie tak działa ta dieta. w tym tkwi caly trick tego Montiego całego. Ale meczcie sie, jak w to wierzycie :roll:

Kamila, dobrze wygladasz, jesli masz dobre wyniki badan (a jeśli wierzyć, ze cera jets tego najlepsyzm wskaźnikiem, to napewno masz) , to po co sobie odberac przyjemnosc pewnych połączeń...

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
a w kaloriach to zaledwien kilkadziesiat kalorii na całość (w przypadku oliwy bardzo wartościowych)...

Kamila, moze zmień sygnaturę

"Absolutnie najdoskonalszy sposob odchudznia, to zamiast lekkiego makaroniku Marghe najpierw zjeść dwie łyki masłą i oliwy, a dopiero za 5 godzin pomiory suszone i suchy makaron. Przyjemnosc wprawdzie zadna, za to
skutek gwarantowany."

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
Kamila, ale są też pomidory szuszone BEZ OLIWY. Takie suche jak no ne wiem... sliwki suszone. Zalewa się je wodą wtedy masz same węgle. A oliwę dać light do makaronu i to ociupinkę... chyba by było dobrze...

yenulka

Member
Lis 16, 2004
4,354
1
0
a w kaloriach to zaledwien kilkadziesiat kalorii na całość (w przypadku oliwy bardzo wartościowych)...

Kamila, moze zmień sygnaturę

"Absolutnie najdoskonalszy sposob odchudznia, to zamiast lekkiego makaroniku Marghe najpierw zjeść dwie łyki masłą i oliwy, a dopiero za 5 godzin pomiory suszone i suchy makaron. Przyjemnosc wprawdzie zadna, za to
skutek gwarantowany."
trzy razy kasuje to co mialam napisane :mrgreen:
doszlam do wniosku ze sobie odpuszcze bo nie warto :mrgreen:

pzdr
yenn

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy