Nie wiem czy ten przepis się już gdzieś nie przewinął,  
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
 ale że bardzo go lubię i jest naprawdę szybki w przygotowaniu to podaję :
Na dwie - trzy osoby
1 średnia cebulka
1 puszka tuńczyka w oleju
1 kubek kwaśniej śmietany
1 łyżka masła
opcjonalnie pieczarki
sól pieprz do smaku
makaron w ilości słusznej
Masełko rogrzewamy na patelni i smażymy na szklisto cebulkę, w opcji z pieczarkami wrzucamy pokrojone w plastry pieczarki, jak odparuje z nich woda wrzucamy odcedzonego tuńczyka i całość przez chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy śmietankę i doprawiamy pieprzem i solą.
Łączymy z wcześniej ugotowanym makaronem (polecam świderki).
		
	
 
W mojej kuchni - piątkowe danie wyjazdowe (kiedy człek się spieszy a jeść się chce
		
	
 )
	
		
			
		
		
	
			
			Na dwie - trzy osoby
1 średnia cebulka
1 puszka tuńczyka w oleju
1 kubek kwaśniej śmietany
1 łyżka masła
opcjonalnie pieczarki
sól pieprz do smaku
makaron w ilości słusznej
Masełko rogrzewamy na patelni i smażymy na szklisto cebulkę, w opcji z pieczarkami wrzucamy pokrojone w plastry pieczarki, jak odparuje z nich woda wrzucamy odcedzonego tuńczyka i całość przez chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy śmietankę i doprawiamy pieprzem i solą.
Łączymy z wcześniej ugotowanym makaronem (polecam świderki).
W mojej kuchni - piątkowe danie wyjazdowe (kiedy człek się spieszy a jeść się chce