Nie wiem czy ten przepis się już gdzieś nie przewinął,
ale że bardzo go lubię i jest naprawdę szybki w przygotowaniu to podaję :
Na dwie - trzy osoby
1 średnia cebulka
1 puszka tuńczyka w oleju
1 kubek kwaśniej śmietany
1 łyżka masła
opcjonalnie pieczarki
sól pieprz do smaku
makaron w ilości słusznej
Masełko rogrzewamy na patelni i smażymy na szklisto cebulkę, w opcji z pieczarkami wrzucamy pokrojone w plastry pieczarki, jak odparuje z nich woda wrzucamy odcedzonego tuńczyka i całość przez chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy śmietankę i doprawiamy pieprzem i solą.
Łączymy z wcześniej ugotowanym makaronem (polecam świderki).
W mojej kuchni - piątkowe danie wyjazdowe (kiedy człek się spieszy a jeść się chce
)

Na dwie - trzy osoby
1 średnia cebulka
1 puszka tuńczyka w oleju
1 kubek kwaśniej śmietany
1 łyżka masła
opcjonalnie pieczarki
sól pieprz do smaku
makaron w ilości słusznej
Masełko rogrzewamy na patelni i smażymy na szklisto cebulkę, w opcji z pieczarkami wrzucamy pokrojone w plastry pieczarki, jak odparuje z nich woda wrzucamy odcedzonego tuńczyka i całość przez chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy śmietankę i doprawiamy pieprzem i solą.
Łączymy z wcześniej ugotowanym makaronem (polecam świderki).

W mojej kuchni - piątkowe danie wyjazdowe (kiedy człek się spieszy a jeść się chce
