Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1057616" data-attributes="member: 1024"><p>Mnie też te gotowe masy wydają się zbyt słodkie i za bardzo perfumowane, ale po uszlachetnieniu smakują naprawdę nieźle. Spośród moich gości jedynie moja mama, obdarzona węchem jak ogar, bezbłędnie typuje gotowca. Inni nie widzą różnicy. Kupuję masę Helio, moim zdaniem jest lepsza od innych. Ale na święta staram się robić swoją. </p><p></p><p>Każda laska wanilii od Skworcu jest pakowana oddzielnie. Zwykle kupuję co najmniej dziesięć sztuk - pięć na esencję waniliową, pięć na wypieki i desery.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1057616, member: 1024"] Mnie też te gotowe masy wydają się zbyt słodkie i za bardzo perfumowane, ale po uszlachetnieniu smakują naprawdę nieźle. Spośród moich gości jedynie moja mama, obdarzona węchem jak ogar, bezbłędnie typuje gotowca. Inni nie widzą różnicy. Kupuję masę Helio, moim zdaniem jest lepsza od innych. Ale na święta staram się robić swoją. Każda laska wanilii od Skworcu jest pakowana oddzielnie. Zwykle kupuję co najmniej dziesięć sztuk - pięć na esencję waniliową, pięć na wypieki i desery. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom