Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1065808" data-attributes="member: 12156"><p>Nie sądzę żeby to rum spowodował, że masa stała się płynna. Wszak 50 ml to nie więcej jak 3-4 łyżki. Winę zrzuciłabym raczej na niezbyt dokładnie ubite jajka.</p><p>Nigdy mi masa makowa nie popłynęła, ale u mnie zawsze białka ubijane są do momentu, aż staną się szkliste i bardzo sztywne, jak na bezy (ubijam do momentu, aż ubijać się już nie da. Mikserem.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1065808, member: 12156"] Nie sądzę żeby to rum spowodował, że masa stała się płynna. Wszak 50 ml to nie więcej jak 3-4 łyżki. Winę zrzuciłabym raczej na niezbyt dokładnie ubite jajka. Nigdy mi masa makowa nie popłynęła, ale u mnie zawsze białka ubijane są do momentu, aż staną się szkliste i bardzo sztywne, jak na bezy (ubijam do momentu, aż ubijać się już nie da. Mikserem.) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom