Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="libra777" data-source="post: 1233380" data-attributes="member: 20941"><p>Witam, też robiłam te makowce ,poprzednim razem robiłam z maku mielonego przeze mnie i wyszły idealne ,w tym roku zrobiłam z maku z puszki firma bakaland i masa wyszła okropnie rzadka wręcz lejąca ,wobec tego nie polecam maku z puszki lepiej zmielić mak samemu wtedy jest sypki (musi być dobrze osączony co najmniej kilka godzin) i masa wychodzi gęsta taka jak ma być .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="libra777, post: 1233380, member: 20941"] Witam, też robiłam te makowce ,poprzednim razem robiłam z maku mielonego przeze mnie i wyszły idealne ,w tym roku zrobiłam z maku z puszki firma bakaland i masa wyszła okropnie rzadka wręcz lejąca ,wobec tego nie polecam maku z puszki lepiej zmielić mak samemu wtedy jest sypki (musi być dobrze osączony co najmniej kilka godzin) i masa wychodzi gęsta taka jak ma być . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom