Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1382053" data-attributes="member: 1716"><p>A, prawdę mówiąc ja piekarnik nagrzałam do 120, ale po włożeniu blachy skręciłam do 100 faktycznie bo też pomyślałam że cuś ciut za gorąco.</p><p>Piekłam w 170 bo taką wskazówkę sobie zapisałam z ubiegłych lat. U mnie na czarnej blasze w 180 zbyt mocno podpieka spód, zwłaszcza takich niewiele stykających się z blachą makowców.</p><p>Chyba sobie napiszę nawet 160 bo ja wolę jaśniejsze ciasto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1382053, member: 1716"] A, prawdę mówiąc ja piekarnik nagrzałam do 120, ale po włożeniu blachy skręciłam do 100 faktycznie bo też pomyślałam że cuś ciut za gorąco. Piekłam w 170 bo taką wskazówkę sobie zapisałam z ubiegłych lat. U mnie na czarnej blasze w 180 zbyt mocno podpieka spód, zwłaszcza takich niewiele stykających się z blachą makowców. Chyba sobie napiszę nawet 160 bo ja wolę jaśniejsze ciasto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom