Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1382130" data-attributes="member: 151"><p>Samanto, ja na Twoim miejscu trzymałabym je w tych 100* jakieś 15 minut, nie dłużej, a potem już był dała 180* nie wyjmując ich i piekła normalnie. Lepiej jednak nastawić w piekarniku max. 50*, niektóre piekarniki mają funkcję wyrastania ciasta i wtedy temperatura wynosi ok. 35*.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1382130, member: 151"] Samanto, ja na Twoim miejscu trzymałabym je w tych 100* jakieś 15 minut, nie dłużej, a potem już był dała 180* nie wyjmując ich i piekła normalnie. Lepiej jednak nastawić w piekarniku max. 50*, niektóre piekarniki mają funkcję wyrastania ciasta i wtedy temperatura wynosi ok. 35*. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom