Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1556537" data-attributes="member: 1024"><p>Niepotrzebnie gotowałaś ten cukier. Najprościej jest do cukru pudru dodawać niewielkimi porcjami sok z cytryny/pomarańczy lub odrobinę wrzątku i ucierać/mieszać do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Można też dodać łyżkę roztopionego masła, jak np. w tym przepisie:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16254&hl=pomara%F1cz*" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...hl=pomara%F1cz*</a></p><p>Cukier się gotuje, jak chce się uzyskać karmel.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1556537, member: 1024"] Niepotrzebnie gotowałaś ten cukier. Najprościej jest do cukru pudru dodawać niewielkimi porcjami sok z cytryny/pomarańczy lub odrobinę wrzątku i ucierać/mieszać do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Można też dodać łyżkę roztopionego masła, jak np. w tym przepisie: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16254&hl=pomara%F1cz*"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...hl=pomara%F1cz*[/URL] Cukier się gotuje, jak chce się uzyskać karmel. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom