Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AGA2312" data-source="post: 1556588" data-attributes="member: 32892"><p>Nigdy nie robiłam takiego lukru tylko z białkiem i dla tego ta wtopa,ale dzisiaj przeglądałam strony i doszłam do tego iż za mało ucierałam.</p><p>Ale nic straconego,jak będę piekła jakieś ciacho które będzie można polukrować to zaraz wypróbuje.Teraz niestety trzeba trochu popościć bo po Świętach to jest 2 kg +,</p><p>tak to jest jak się człowiek naczyta po cin cinie a potem napiecze,bo u nas to królują tylko słodkości,rodzinka nie chce nic innego.</p><p></p><p>Ale mam jeszcze pytanie co do małych ciasteczek-pierniczków,jak się kupuje to są one tak cieniutko polukrowane,aż przeźroczyste-czy to też tym lukrem,czy on szybko zastyga w garnuszku którym go zrobię. No bo jak lukrowaliśmy pierniczki to całe popołudnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AGA2312, post: 1556588, member: 32892"] Nigdy nie robiłam takiego lukru tylko z białkiem i dla tego ta wtopa,ale dzisiaj przeglądałam strony i doszłam do tego iż za mało ucierałam. Ale nic straconego,jak będę piekła jakieś ciacho które będzie można polukrować to zaraz wypróbuje.Teraz niestety trzeba trochu popościć bo po Świętach to jest 2 kg +, tak to jest jak się człowiek naczyta po cin cinie a potem napiecze,bo u nas to królują tylko słodkości,rodzinka nie chce nic innego. Ale mam jeszcze pytanie co do małych ciasteczek-pierniczków,jak się kupuje to są one tak cieniutko polukrowane,aż przeźroczyste-czy to też tym lukrem,czy on szybko zastyga w garnuszku którym go zrobię. No bo jak lukrowaliśmy pierniczki to całe popołudnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom