Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 418906" data-attributes="member: 175"><p>mam pytanie do tych, ktore ten makowiec zamrazaly. najpierw troche glupie: zamraza sie juz upieczony, prawda? no i drugie pytanie, wlasciwe: kiedy go nalezy wyjac i jak go odmrazac, zeby nie miec przykrej niespodzianki, ze sie nie zdazy?</p><p></p><p>postanowilam, ze zrobie jutro, a maz zawiezie do siostry bo ona ma taka wielka zamrazarke, z pewnoscia do polowy pusta, wiec skorzystam. </p><p></p><p>aha, co to znaczy cienko walkowac? mam na mysli - jak cienko? no i ten prostokat to tak na oko? czy ma jakies konkretne wymiary?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 418906, member: 175"] mam pytanie do tych, ktore ten makowiec zamrazaly. najpierw troche glupie: zamraza sie juz upieczony, prawda? no i drugie pytanie, wlasciwe: kiedy go nalezy wyjac i jak go odmrazac, zeby nie miec przykrej niespodzianki, ze sie nie zdazy? postanowilam, ze zrobie jutro, a maz zawiezie do siostry bo ona ma taka wielka zamrazarke, z pewnoscia do polowy pusta, wiec skorzystam. aha, co to znaczy cienko walkowac? mam na mysli - jak cienko? no i ten prostokat to tak na oko? czy ma jakies konkretne wymiary? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom