Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margarete" data-source="post: 919283" data-attributes="member: 4430"><p>Zrobilam. </p><p>Wyszly sliczne, dlugie, rowniutkie bo piekly sie scisle zawiniete w papier do pieczenia. Urosly troche wzdluz. Troche za dlugo byly w piecu, a wiec nastepnym razem skroce czas pieczenia. Strucli narazie nie lukrowalam ani nie posypywalam cukrem. Zrobie to dopiero przed podaniem na stol. </p><p></p><p>[ATTACH=full]47583[/ATTACH]</p><p></p><p>Przy przekladaniu z blaszki jedna przelamala sie w pol i juz zaczely sie perswazje, coby jej nie wkladac do zamrazarki, bo i tak sie, podobno nie oplaca. O, co to to nie! Po jednej kromeczce (zeby wyrownac) i basta! Siup juz sa prawie ze w zamrazarce. </p><p></p><p>[ATTACH=full]47582[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margarete, post: 919283, member: 4430"] Zrobilam. Wyszly sliczne, dlugie, rowniutkie bo piekly sie scisle zawiniete w papier do pieczenia. Urosly troche wzdluz. Troche za dlugo byly w piecu, a wiec nastepnym razem skroce czas pieczenia. Strucli narazie nie lukrowalam ani nie posypywalam cukrem. Zrobie to dopiero przed podaniem na stol. [ATTACH=full]47583[/ATTACH] Przy przekladaniu z blaszki jedna przelamala sie w pol i juz zaczely sie perswazje, coby jej nie wkladac do zamrazarki, bo i tak sie, podobno nie oplaca. O, co to to nie! Po jednej kromeczce (zeby wyrownac) i basta! Siup juz sa prawie ze w zamrazarce. [ATTACH=full]47582[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec wg Zofii Nasierowskiej
Top
Bottom