Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Kupilam jednak 22%.
Zjedlismy. Mimo ze dalam o polowe wiecej cukru to jednak wiekszosc stwierdzila ze ciasto dobre ale malo slodkie. Faktycznie szybko sie robi.
Tylko u mnie ta gorna czesc opadla i nie miala nawet cm wysokosci :/ Pieklam w tortownicy 27cm
index.php?act=findpost&pid=1513484Ja bym dała śmietanę 18% bo chodzi o gęstą kwaśną a 30% jest śmietanką a nie śmietaną czyli jest słodka.
Jest też kwaśna 30%, president czy jak to się zwie ma taka, w Auchanie można kupić. Ona jest gęsta i wyraźnie kwaśnawa (coś jak 18% tylko tłustsza), bardzo smaczna. Właśnie takiej użyłam.
Do masy makowej normalnej kremówki 30% takiej z kartonika użyłam.
Już się szykuję na Wielkanoc na powtórkę tego ciacha bo mi się śni po nocach