- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
marchew obrać
Gotowac w osolonej wrzącej wodzie - circa 20 minut
wyjąc , wystydzić, pokroic ukośnie
sos:
4 łyżki octu balsamicznego
2 - 3 łyzki oleju (z pestek winogron)
2 łyzki musztardy ( u mnie miodowa, ale moze być zwykła)
sol
pieprz
Marchew wymieszac z sosem, posypać posiekana szalotką i szczypiorkiem, dodać sporą garść pokrojonych w plasterki czarnych oliwek.
Gotowac w osolonej wrzącej wodzie - circa 20 minut
wyjąc , wystydzić, pokroic ukośnie
sos:
4 łyżki octu balsamicznego
2 - 3 łyzki oleju (z pestek winogron)
2 łyzki musztardy ( u mnie miodowa, ale moze być zwykła)
sol
pieprz
Marchew wymieszac z sosem, posypać posiekana szalotką i szczypiorkiem, dodać sporą garść pokrojonych w plasterki czarnych oliwek.