- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
Puszka brzoskwiń lub ananasów
budyń śmietankowy / waniliowy
Masło
Owoce razem z sokiem zmiksować na papkę
Zagotować. Budyń rozrobić w niewielkiej ilości wody (lub można zostawić troszkę soku) i wlać do gotującej się papki z owoców. Zagotować, ostudzić.
Masło utrzeć z zimnym budyniem.
Wymyśliłam taką masę podczas robienia ciasta. Wychodzi nie bardzo gęsta, ja przekładałam biszkopty w tortownicy. Po nocy masa była świetna
Cukru do budyniu nie dodawałam, bo chciałam, żeby masa była bardziej orzeźwiająca - biszkopt mi wyszedł słodki.
budyń śmietankowy / waniliowy
Masło
Owoce razem z sokiem zmiksować na papkę

Masło utrzeć z zimnym budyniem.
Wymyśliłam taką masę podczas robienia ciasta. Wychodzi nie bardzo gęsta, ja przekładałam biszkopty w tortownicy. Po nocy masa była świetna

Cukru do budyniu nie dodawałam, bo chciałam, żeby masa była bardziej orzeźwiająca - biszkopt mi wyszedł słodki.