index.php?act=findpost&pid=1445158cześć dziewczyny
zalatana jestem ostatnio to mało piszę...
w czwartek robiłam 13 ciast z mamą, na dworze było 34 stopnie w cieniu moje drogie, pierwsza masa budyniowa to mi się zważyła z gorąca... wczoraj jak robiłam tort ślubny to miałam wiatrak taki mały ustawiony na oknie i prosto na tort wiał dopóki nie ozdobiłam. Panna młoda to się słowem nie odezwała jak go wyniosłam i postawiłam na stole, zero reakcji, mina jakaś taka nieciekawa, ale myślę sobie kij ci w plecy sama sobie taki wybrałaś. Ci co z nią przyjechali to och ach jaki piękny a ta zero reakcji, jedyne co zapytała to jak sa smaki na piętrach. Zabrali i pojechali w pizdu, a dla mnie co z oczu to z serca...
dzisiaj znowu mam urwanie głowy bo mama imieniny wyprawia, dobrze że wczoraj jej 2 ciasta jeszcze upiekłam, dzisiaj już tylko sernik z jogurtów walnę przed imprezą.
Chałupę muszę posprzątać, kulawa jestem znowu... wczoraj sobie sama operację na stopie zrobiłam, wycięłam se skórę żyletka i skalpelem. mam zdjęcia jak wyglądała moja stopa po samookaleczeniu ale nie będę was straszyć hehe
dobra idę latać na odkurzaczu
muuuuuuuuuuuaaaaaaa
co ta baba chce od ciebie .....taki śliczny torcik
mam do Ciebie pytanko ostatnio pisałaś o masach z bitej śmietany z owocami i zrobiła wedłóg wskazówek podanych przez Ciebie i nie wiem co robię nie tak ,ale jak blenderem zmiksuję owoce i dodaję do śmietany to mi się śmietana waży
t
jola33 @ 22 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1445292A taki zrobiłam moim chłopakom na urodziny
Ten jeszcze ciepły
Torciki śliczne
goia87 @ 22 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1445347To moj dzisiejszy busik ale powiem szczerze ze robienie tortow w taki upał to samobojstwo
śliczniusi ten busik,w sobotę wstałam o 3 żeby przekładać i dekorować torty
już raz miałam problem wszystko mi po prostu płyneło
alipek @ 23 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1445502Dla mojej córci na zakończenie zerówki. Kończyły dwie grupy tygryski i biedronki. na balu absolwenta było 36 dzieciaków plus panie i sporo rodziców. Starczyło i jeszcze zostało bo dzieciaki małe porcje jedza. Ale za to dekorację wszamały całą!!!!