Samson1500
Member
- Cze 29, 2012
- 72
- 0
- 0
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator:
anmatorka @ 22 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1586241Śliczny! Jak Ci się udaje uzyskać taką czystą koronkę? Mi zostaje zawsze cieniuteńka błonka. Robisz z samoróbki czy z gotowej masy na koronki?szeroką szpatułką dokładnie ściągam nadmiar masy z formy zanim odstawiam do suszenia![]()
Na razie robię z gotowej masy, co będzie jak mi się skończy, to jeszcze nie wiemale chyba nie będzie mi się opłacało robić samodzielnie.![]()
marta2434 @ 27 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1586783Witam Was, mam takie pytanko czy któraś z Was wie jak zrobić może albo robiła smerfa marude??? pomocy ....
bumelka @ 27 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1586832Mam nadzieję,że pomogę. Kliknij TUTAJ
W bonusie masz jeszcze Mądralę
Dziękuje, bardzo fajne tylko, że miałam mało czasu a ponieważ figurka marudy mnie pokonała poprostu go wycięłam z masy)
kiniaaa @ 12 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1585466O dzięki Ci dobra kobieto
Prosze bardzo![]()
Wszystkie torty są przecudne, ale wkurzony ptak BeatySz powala.
Mam do zrobienia w najbliższym czasie tort dla 10 osób na 60 urodziny teściowej, poradzicie coś nietrudnego z niezbyt słodkim kremem?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.