Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

lusia74

Member
Lut 17, 2011
167
0
0
O matko i córko Devillwoman jaki odjazd , powaliłaś mnie na kolana i wstać nie mogę.
eek2.gif
eek2.gif
eek2.gif
anbetung.gif
CUDEŃKA. Poproszę o opis co i jak zrobiłaś w tym jesiennym.

devillwoman

Member
Lis 18, 2010
438
0
0
lusia74 @ 17 Oct 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1197180O matko i córko Devillwoman jaki odjazd , powaliłaś mnie na kolana i wstać nie mogę.
eek2.gif
eek2.gif
eek2.gif
anbetung.gif
CUDEŃKA. Poproszę o opis co i jak zrobiłaś w tym jesiennym.
DZIĘKUJE
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif

No cóz... znalazłam obrazek w necie, wykroiłam z białej masy kółko wielkości tortownicy wziełam do ręki małe pędzeleczki i po 2 godzinach urodziła się alejka w lesie
icon_smile.gif
listki zrobiłam końcówką do listków z kremu maślanego żeby sie masa nie rozpuściła i to tyle
icon_smile.gif

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Ej nie... dziewczyny, Devillwoman chyba nas wkręca
icon_mrgreen.gif
To człowiek by takie coś namalował? To jest za dokładne, za piękne, za świetnie połączone kolory...
blume.gif

devillwoman

Member
Lis 18, 2010
438
0
0
Jesteście kochane
icon_smile.gif
icon_smile.gif
sama w to nie wierzyłam troche he he... ale naprawde namalowałam to sama w jedną noc. Moja miłość do tortów chyba jest tak przeogromna że sama się nie spodziewałam, bo na kartce nigdy niczego nie umiałam namalować
icon_smile.gif

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
prosze o dofinansowanie mnie u protetyka...szczeny nie moge pozbierac. Ale Wy zdolne jestescie.
A moj...jak zwykle..na ostatni moment
cry_1.gif
a prosze, mowie i tlumacze, zeby wczesniej dzwonic...yhh

Załączniki

• tante_lindaaaa.jpg
    tante_lindaaaa.jpg
    37.1 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

lusia74

Member
Lut 17, 2011
167
0
0
Jesteście kochane sama w to nie wierzyłam troche he he... ale naprawde namalowałam to sama w jedną noc. Moja miłość do tortów chyba jest tak przeogromna że sama się nie spodziewałam, bo na kartce nigdy niczego nie umiałam namalować

Najwyraźniej musisz malować na tortach. A malowałaś żelem czy go rozcieńczałaś? Bo jak na moje oko to wygląda tak jak obraz malowany olejem to znaczy farba olejną ,gdy nakłada się gube warstwy farby.

zahir2006

Member
Sie 24, 2010
99
0
0
Za każdym razem jak tu zaglądam, jestem zachwycona patrząc na Wasze nowe dzieła
anbetung.gif

Wszystkie jesteście dla mnie MISTRZYNIAMI a ja mam tak mało okazji do zrobienia jakiegoś torcika, ale w końcu się doczekałam więc się pochwalę
icon_wink.gif

20111009728.JPG
Dla siostrzeńca na roczek

Załączniki

• 20111009728.JPG
    20111009728.JPG
    668.4 KB · Wyświetleń: 0

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
Wszystkie piękne jak jeden mąż
fiesgrins.gif

Lambethko jedyne co mi nie gra w tym torcie to kolor listków - trzeba by jakoś złamać tę zieleń, bo ta ma zbyt chłodny odcień, jakiś nienaturalny wg mnie oczywiście
icon_wink.gif

A kwiaty cudne.

Vanilka @ 15 Oct 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1196713Mój pierwszy ślubny. Włożyłam chyba całe serce w niego ;) Stojaka nie polecam.
Wyobrażam sobie ile ochów i achów zdobył - jest prześliczny, doskonały
fiesgrins.gif
anbetung.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Dziewczyny jestescie niesamowite
daumen.gif
nawet nie staram się opisywać każdej z osobna ( choć powinnam) bo brak mi słów.
Myslę że właśnie o to chodzi, udowodnić sobie że niemozlie jest możliwe, że potrafię. Jeżeli nawet ta noc jest zarwana to ma się poczucie takiego spełnienia, jeżeli później widzimy tę radość, szczęście na twarzy obdarowanego to utwierdza w przekonaniu że to co robimy jest słuszne. w tej szarości dnia codziennego dajemy odrobinkę radości innym.

hariet

Member
Lut 9, 2009
16
0
0
Dziewczyny, podziwiam Wasze zdolności. Jestescie rewelacyjne!
anbetung.gif

Na sobote mam zrobic tort w kształcie jachtu/łódki i nie mam pojecia z czego zrobic maszt. Prosze Was podpowiedzcie. Wiem ze mozna na Was liczyc .

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy