Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
O, zobaczcie, jaką stronę znalazłam, piękne torty i na dodatek Polka robi: klik. Mi się bardzo podobają, oryginalne i pomysłowe
icon_wink.gif

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Hej kobietki. Dawno mnie nie było tu ale....wakacje. Podglądam was co jakiś czas i czasem z trudem szczękę utrzymać przed upadkiem!! Jesteście cudnie boskie. Ja ostatnio skleciłam takiego spika. Może niezbyt doskonały ale ....ja dopiero się uczę. pozdrawiam wszystkie tortoholiczki!!!!!!

Załączniki

• Zdj_cie0506.jpg
    Zdj_cie0506.jpg
    98.7 KB · Wyświetleń: 0
  • Zdj_cie0503.jpg
    Zdj_cie0503.jpg
    91.1 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Vanilka

Member
Sie 9, 2010
546
0
0
pscolki wielkie dzięki za podanie stronki, cenowo faktycznie rozsądnie, ale napisz proszę czy te podkłady są w miarę grube, tzn. czy utrzymają należycie tort taki ze 4 kg?
alipek Spiderman naprawdę całkiem całkiem
icon_smile.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
pscolki @ 8 Aug 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1162511Vanilko, cycki pierwsza klasa;)
ja podkładki kupuje po 25sztuk w fabryce cukiernika wychodzi rozsądnie cenowo;)
Niestety te podkładki są cienkie i ja używam je tylko do podłożenia pod górne, małe piętro tortu. Jeżeli mam być szczera to biorąc pod uwagę cenę tez nie jest aż taka konkurencyjna. Tutaj: http://www.ziarnex.pl/ podkład o śr. 30 cm kosztował mnie 61 groszy. Jedynie problem może stanowić ilość, pakowane są po 100 sztuk. Jednak wcale nie jest wbrew pozorom dużo, łatwo można je przyciąć do potrzebnego rozmiaru, więc nie żałuję.

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
Jo_anna1 @ 9 Aug 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1162978Niestety te podkładki są cienkie i ja używam je tylko do podłożenia pod górne, małe piętro tortu. Jeżeli mam być szczera to biorąc pod uwagę cenę tez nie jest aż taka konkurencyjna. Tutaj: http://www.ziarnex.pl/ podkład o śr. 30 cm kosztował mnie 61 groszy. Jedynie problem może stanowić ilość, pakowane są po 100 sztuk. Jednak wcale nie jest wbrew pozorom dużo, łatwo można je przyciąć do potrzebnego rozmiaru, więc nie żałuję.
Witam. mam pytanie jak sie zamawia na tej stronie którą Pani podała?Chodzi mi o te podkłady

pscolki

Member
Mar 12, 2009
167
0
0
Vanilka @ 9 Aug 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1162940pscolki wielkie dzięki za podanie stronki, cenowo faktycznie rozsądnie, ale napisz proszę czy te podkłady są w miarę grube, tzn. czy utrzymają należycie tort taki ze 4 kg?
alipek Spiderman naprawdę całkiem całkiem
icon_smile.gif
Vanilko - ja jestem bardzo zadowolona z tych podkładek, wszystkie swoje torty na nich robiłam,nawet cięższe 2 piętrowe i absolutnie nie uważam, zeby były zbyt cienkie
icon_smile.gif

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
alipek - fascynuje mnie precyzja wykonania -lacznie z przedzialkiem miedzy posladkami Speiderman'a
icon_biggrin.gif
bardzo fajny torcik, tylko zdradz mi prosze, z ktorego barwnika uzyskalas taki niebieski?

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
lambethka dzięki.wszystkie kolorki robię barwnikami żelowymi wiltona. Innych na razie się nie dorobiłam. Najwięcej czasu zajął mi spiderman. Tak to juz jest z facetami, ze pochłaniają nam najwięcej czasu
lecker.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
sylkag66 @ 9 Aug 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1163105Witam. mam pytanie jak sie zamawia na tej stronie którą Pani podała?Chodzi mi o te podkłady
W zasadzie to nie jestem pani, czasami tylko lepiej wyglądam
handclasp.gif
Joanna jestem
icon_mrgreen.gif

Niestety z tej strony nie zamówisz. Musisz znaleźć agencje firmy w swoim mieście lub najbliższym i dopiero na miejscu się zaopatrzysz. Najlepiej zorientuj sie i skontaktuj z przedstawicielem na wasz region. Dla mnie właśnie z przedstawicielem lepiej było się dogadać niż w tutejszej filii. Możesz też poszukać może jakaś firma zamawia u nich towar( przy dużych zamówieniach dostarczają na miejsce) Nie miałam problemu aby kupić tam tylko podkłady. Innym razem kupiłam perełki złote 1 kg kosztował ok. 40 zł, termin do grudnia przyszłego roku, dla porównania takie same perełki Dr. O kosztują 6 zł ale za 42g. więc łatwo przeliczyć ile kosztowałby kilogram
baa.gif
Zdzierstwo w biały dzień.

Nicki1

Member
Lut 2, 2007
315
0
0
Trochę mnie nie było znów, a tu takie piękne torty wklejacie!!
Joanno jesteś mistrzynią dosłownie i piękne stojaki do tortów wynalazłaś, szkoda, że nie robiłam weselnych, bo chętnie bym sobie taki sprawiła :D

zahir2006

Member
Sie 24, 2010
99
0
0

devillwoman

Member
Lis 18, 2010
438
0
0
Fajne te świneczki he he
icon_mrgreen.gif
Ja wczoraj oddałam swojego pierwszego torcika z Tomem i Jerrym,

Załączniki

• tom_i_jerrcccccy.jpg
    tom_i_jerrcccccy.jpg
    318.6 KB · Wyświetleń: 0
  • tom_i_jerrycccccccc1.jpg
    tom_i_jerrycccccccc1.jpg
    122.7 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy