asiulla1984
Member
- Lip 27, 2011
- 607
- 0
- 0
asiulla1984 @ 3 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1205924Jo_anno cudo po prostua z czego ten ksiezyc ze tak sie trzyma?
Z masy na szyszki![]()
Później wpiszę przepis na jeszcze inną masę ryżową, bo wcześniej dziewczyny pytały ale przez to moje chorowanie to wyleciało mi z głowy![]()
A ja kupuję w "kauflanderze" margarynę lando. Jest taka sama jak Planta- a tańsza
Jo_anna1 @ 3 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1206029Z masy na szyszki![]()
Później wpiszę przepis na jeszcze inną masę ryżową, bo wcześniej dziewczyny pytały ale przez to moje chorowanie to wyleciało mi z głowy![]()
A ja kupuję w "kauflanderze" margarynę lando. Jest taka sama jak Planta- a tańszaNo to dzisiaj zalicze kaufland a wieczorem pierwsza próbabyle mi cierpliwości niezabrakło![]()
![]()
Nie mogę się napatrzeć na te Wasze torty, są poprostu cudooownneee![]()
lusia74 @ 3 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1206054Joanno zdrowie wazniejsze niż przepis wkleisz w wolnej chwili. O nie wiedziałąm ,ze w kauflandzie maja zamiennik bo bym w wakacje sobie kupiła bo u mnie na wsi nie ma takiego sklepu.
Jeżeli sa chętne na fajne ciasto ,które można włożyć do tortu to podam przepis , zarysykowałam i poprostu pycha smak gorzkiej czekolady cudowny wklejam fotke srodkowy blat tortu to własnie to ciasto.To ja poprosze![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.