asiulla1984
Member
- Lip 27, 2011
- 607
- 0
- 0
Vanilka pingwiny podpatrzyłam tak ogólnie na tortach a później sama lepiłam, no raczej nie wyglądają jak te z madagaskaru hehe
miglietta @ 7 Dec 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1225320Byliście grzeczni????Byłam grzecznazszukałam cały dom ale nigdzie nie widze tego torcika. Myślałam że czeka na mnie![]()
![]()
Nicki1 @ 6 Dec 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1225165Ja nigdy nie robię masy dzień wcześniej, zawsze na bieżąco przygotowuję.A mi jakos mniej plastyczna jest na drugi dzień mimo owinięcia szczelnego w folię.![]()
malena h @ 6 Dec 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1225216jednak robiłam kufel (mam nadzieję, że chociaż go przypomina, hehe)
ciekawe czy spodoba się solenizantowi... hmm...
Ach ta pianka przelewająca się z kufla...Super
sylwiuńka @ 23 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1096784Z tej masy którą mam można spokojnie robić kwiatki i figurki bo tego chyba nikt i tak nie je z tortu.Też tak zawsze myślałam, ale jak rok temu przyniosłam do pracy tort pokryty różyczkami z przepisu Cinki
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=18775to wszyscy zjedli razem z różami i jeszcze się oblizywali, że takie dobre![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.