lambethka @ 4 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1251058Jo_anno wspaniale sa Twoje torty! a butelki w Twoim wykonaniu uwielbiam![]()
zaszalalam - kupilam sobie TEN pistolet do lukru
o a który kupiłaś? też mnie korci taki pistolecik ale nie wiem który wybrać
alipek @ 6 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1252241Dziewczyny doradźcie!! Mam ochotę zrobić sobie na urodziny tort doniczkę ze storczykiem! Kwiatki myślę, ze dam radę, reszta też ale.... jak to umieścić na tym patyku??? Z czego tan patyk??? Jak do tego się zabrać???Nie na patyku są kwiatki. Dziewczyny, które robiły storczyki w doniczkach kwiaty robiły na drucikach florystycznych i to wbijały w tę donicę. na drutach nie robiłam i nie zamierzam bo nie maja one żadnych atestów do kontaktu z żywnością więc Ci nie pomogę. Widziałam w necie, są filmiki z instrukcjami do robienia kwiatków na drucikach
asiulla1984 @ 6 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1252254osobiście posiadam taki pistolet do masy http://swiatpasji.pl/sklep/pistolet_do_modeliny-8100.html tyko że kupiłam u chinoli na ebay o połowę taniejWidziałam tez taki i u jakiegoś naszego sprzedawcy w podobnej cenie tylko nie pamiętam teraz gdzie.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.