czarnowodzianka @ 2 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298046z tego linku http://www.tortownia.pl/galeria.php?id=567...&kat=36#gal
i jeszcze na 100 osób slubny jak to wagowo moze wyglądać???
a to moje wczorajsze wieczorneJa brązowy robię z połaczenia czerwonego z zielenią. Dodaje do tego ciutkę żółtego aby podkreślić kolor. Tak robiłam włosy tej dziewczynce. Możesz najpierw popróbować łączyc barwniki a potem masę dopiero. Ja dodawałam kolory bezpośrednio do białej masy i tak wyszło
magdziorek 13 @ 3 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298307cześć dziewczyny dawno tu nie zaglądałam torty jak zawsze piękne.a to mój ostatni to było wyzwanie ale jestem zadowolona bo się udałoAle torcicho. Super sobie poradziłaś madziorek 13 , gratulacje!![]()
![]()
magdziorek 13 @ 3 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298307cześć dziewczyny dawno tu nie zaglądałam torty jak zawsze piękne.a to mój ostatni to było wyzwanie ale jestem zadowolona bo się udałoomgile to cudo musiało ważyć? gratuluje![]()
Megi428 @ 3 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298431super torty
magdziorek ales pojechała wielkościa? składałaś na miejscu czy jak?
mój ostatni w ten weckendMegi428 świetne te Twoje torcicha i takie dopracowane , ujmujesz mnie tymi szczegółami i mam pytanie czy te buteleczki też sama wykonujesz? o ile się nie mylę to szampan?
P.S dziewczynka z kucykami jest cudowna![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.