Monsai @ 4 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298920ach boże , jakie cudne! jakoś boje się za nie zabrać, bo nie wierze by mi tak piękne wyszły
Monsai -to moje pierwszewiec do dziela!![]()
lambethka @ 4 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298909no to pelny podziw!
a ja od wczoraj porobilam orchidee
Jakie pięknepowiedz proszę czy robisz je z foremek , bo ja zamówiłam ale przyszły taaaaakie mlutkie , że szok i nie używam ich na razie? Czy robisz je na drucikach czy sklejasz klejem bo ja robilam klejem to mi rozmiękczył środki i sie rozpadły![]()
![]()
ehhh nie doczytałam do końca wątku tak mnie zachwyciły i teraz widzę , że z foremeka gdzie takowe można dostać?![]()
lambethka @ 4 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298969dziekuje dziewczynyskorzystalam z tych dwoch wykrawaczek, ktore zaznaczylam na czerwono na zdjeciu. Jutro w wolnej chwili wstawie zdjecia jak robilam te orchidee.
Piękne orchidee. Od niedawna też mam taki zestaw do kwiatów, ale jeszcze nie próbowałam robić. Widzę, że daje duże możliwości, fajnie))
Czekam zatem na instrukcje))
![]()
A ja jestem w trakcie robienia torcika na 2 latka mojego synusia. Dzisiaj ma urodzinki![]()
A potem na sobotę będę robić na chrzest.
Pokażę jak będą gotowe![]()
lambethka @ 4 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298946Monsai -to moje pierwszewiec do dziela!
serio?tym wiekszy podziw, ale z takim cudnym zestawem to z pewnością połowa roboty łatwiejsza! ech![]()
lambethka @ 4 Jun 2012 napisał:
doris71 @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299229weszłam i przepadłam, nakupiłam tam masę wykrawczek, szkoda że tylek nie mająSpory wybór tylek http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4672979
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.