lambethka @ 16 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1318430robienie kwiatow daje mnostwo frajdy. Gerbery robilam pierwszy raz. Wczoraj je sklecilam w taki bukiet:Mogłabym spokojnie to przenieść do tematu "co mnie ... zdumiało..." Normalnie szokTakie piekności i to jadalne? Dziewczyno, jesteś mistrzynią![]()
![]()
Akulka @ 16 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1318763Bina - świetny pomysł i gustowny. Podoba mi sięCzy to czerwone to galaretka?![]()
![]()
Samson1500 @ 16 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1318673Majstersztyk, perfekcjonizm, najwyższa półka, o kurcze jakie super te kwiatki. Tylko jak to wszystko do kupy posklejać?
Przydala sie tasma florystyczna. Nabylam druciki i tasme z atestem do zywnosci i z ich pomoca udalo mi sie ulozyc bukiet. Tylko sie troche nameczylam bo druciki zrobilam za krotkie![]()
Akulka @ 16 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1318750Mogłabym spokojnie to przenieść do tematu "co mnie ... zdumiało..." Normalnie szokTakie piekności i to jadalne? Dziewczyno, jesteś mistrzynią![]()
jadalne oprocz drutow i tasmy![]()
Megi - farmerski cudo - krowa jest moja idolka. Jest rewelacyjna!
Bino nawet sie nie obejrzymy jak bedziesz wstawiac torty za tortami. A powiedz mi co to za mazajki sa na tym niebieskim torcie, nad kwiatkami? Bo to ciekwy efekt zrobilo![]()
fantastycznie @ 17 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1319142Witam wszystkich tortomaniaków i jak zwykle liczę na Wasza pomoc.
Jak zrobić taki basen jak tu, szczególnie chodzi mi o wode, wiem z komentarzy na forum, że często galaretka zmienia kolor. Jak temu zaradzić?
Mam jeszcze jedno pytanie z tych podchwytliwych: Czy kroś ma może doświadczenie w dziedzinie zjeżdżalni z masy cukrowej?
Bina @ 17 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1319157Oj,Lambethko tak duzej rodziny ani tak wielu znajomych to ja nie mam ,zeby co tydzien torty robicA co do tych maziajow ,to jakby to powiedziec
To mialbyc kontur twarzy,ale moze nie do konca wyszedl tak jak chcialam![]()
jejku faktycznie z tej perspektywy widać zarys twarzyale bajer ... pięknie po prostu![]()
subtelna30 @ 17 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1319225jejku faktycznie z tej perspektywy widać zarys twarzyale bajer ... pięknie po prostu
Dzieki![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.