asiulla1984 @ 27 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1361768ale cuda stworzyłyście dziewczyny!!!
te gąbki to nasze przekleństwo haha
a to dzisiejszesuperowe! Kupiłam polecany przez Was lukier , no cóż, nic dodać nic ująć jest superowy! Na jutro mam 2 torty do zrobienia to się póżniej pochwale. Dziewczyny jak robicie krem z galaretki i śmietany kremówki?>????
Megi428 @ 27 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1361818galaretka musi być zimna taka leciutko tężejaca ale nie za bardzo bo grudki się porobią i wlewasz delikatnie do ubitej śmietany cały czas ubijajac na średnich obrotach - często śmietana jest potem zbyt rzadka do położenia na tort ale po pół godz w lodówie tęzeje i spokojnie można przekładać
Bardzo bardzo dziękuje za podpowiedź
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.