ola_wroclaw
Member
- Lis 20, 2012
- 496
- 0
- 0
ola_wroclaw @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395226a ja właśnie wydałam 200PLN na allegro :/Tylko???![]()
Aaaa to dopiero początek![]()
Hajastan @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395236vanilka bardzo dziękuję za pomocną dłoń, muszę wypróbować twoją masę![]()
ola_wroclaw ja też czasami jak wejdę na allegro to sie nie mogę opamiętać,dużo już rzeczy mam, ale wciąż jeszcze za mało
Tych rzeczy chyba zawsze będzie za mało![]()
Jo_anna1 @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395244Tylko???![]()
Aaaa to dopiero początek
dzisiaj 200 PLN.
Łącznie to wydałam już X razy więcej:/
pika15 @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395195Sama zamierzam zrobić torcik z masy dla syna ale będzie to moj pierwszy raz, podoba mi się taki http://4.bp.blogspot.com/-UIs_2gt8n5g/T_ha...c/s1600/138.JPG
ale jak sie zabrac do niego , czy taka myszkę jestem w stanie zrobić , czy to są już gotowe szablony?
Czy literki to też szablony?Te literki to z szablonu a myszka nie ,ale najlepiej opowie Ci o tym torcie asiulla bo to jej dzieło. Może tu wpadnie![]()
Hajastan @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395183asiulla a tobie między uszami Minnie nie rozrywa się masa?
nie bo zawsze ją luźno tam kładę i troszkę naciągam, ale nie używam samoróbki
asiulla1984 @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395302nie bo zawsze ją luźno tam kładę i troszkę naciągam, ale nie używam samoróbkidzięki za odpowiedź, wiem, wiem,że nie używasz samoróbki mnie ostatnio kuszą zakupy na allegro u p. Joanny, a najbardziej SATIN ICE, tak myślałam,żeby sobie ja kupić do robienia ozdób, choć napewno spróbuję samoróbki Vanillki
pika15 @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395195Piękne torty![]()
Sama zamierzam zrobić torcik z masy dla syna ale będzie to moj pierwszy raz, podoba mi się taki http://4.bp.blogspot.com/-UIs_2gt8n5g/T_ha...c/s1600/138.JPG
ale jak sie zabrac do niego , czy taka myszkę jestem w stanie zrobić , czy to są już gotowe szablony?
Czy literki to też szablony?pika z tego co sie orientuję to torcik asiulli z naszego forum
ona myszke wycina tak,że drukuje sobie myszkę z neta,rozcina ja na części a potem wycina kolorami i układa na torcie.
ola_wroclaw @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395226a ja właśnie wydałam 200PLN na allegro :/też bym chetnie tyle wydałaale u mnie teraz bardzo krucho z finansami![]()
![]()
ale może kiedyś się udaidę spać bo mam doła dzisiaj i nie zanosi się na poprawę![]()
agnlew8009 @ 29 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395347pika z tego co sie orientuję to torcik asiulli z naszego forum
ona myszke wycina tak,że drukuje sobie myszkę z neta,rozcina ja na części a potem wycina kolorami i układa na torcie.bardzo dobrze powiedziane!!! dokładnie tak robię, rozczłonkowuję mychę, wałkuję masę, docinam, sklejam na torcie i czarną masą robię lamówkę, a literki to z wykrawaczek kupiłam w malezji na ebay
Hajastan @ 28 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395310dzięki za odpowiedź, wiem, wiem,że nie używasz samoróbki mnie ostatnio kuszą zakupy na allegro u p. Joanny, a najbardziej SATIN ICE, tak myślałam,żeby sobie ja kupić do robienia ozdób, choć napewno spróbuję samoróbki Vanillkipowiem z ręką na sercu bo satin icr obecnie używam, że do lepienia się nie nadaje chyba że dasz cmc i odczekasz 24 h
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.