Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
ola_wroclaw @ 20 May 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1432264a ja się ostatnio malo udzielam, bo u mnie ciągle coś...
powiem
Wam tylko żebyście trzymały za mnie kciukasy! Jestem w zaawansowaanym stadium rozmów, które pozwolą mi działać legalnie
icon_smile.gif
daumen.gif
daumen.gif
daumen.gif
daumen.gif
daumen.gif
Ja też dołączam do grupy wsparcia
icon_smile.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
kobitki
rofl.gif
ponawiam swoje pytanie, mam zamiar kupić sobie brawniki pudrowe, a chciałabym kiedyś zrobić lilie, jakich i jakiej firmy najczęściej używacie kolorów tych barwników i do czego?
gruebel_2.gif

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Hajastan @ 20 May 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1432271Aniu to nie H-elen tylko Jo_anna
rofl.gif
dla mnie też twój jest o 100 razy ładniejszy
anbetung.gif

dziewczyny mam zamiar kupić sobie brawniki pudrowe, a chciałabym kiedyś zrobić lilie, jakich wy najczęściej używacie kolorów tych barwników i do czego?
gruebel_2.gif

Ola trzymamy kciuki bardzo, bardzo....... mocno
daumen.gif
O matko ale ze mnie ofiara. Dzięki Nim. ia. Joanno.wybacz!!! Twój i tak 1000 razy ładniejszy. Moja pomyłka to efekt albo prazacego słońca albo meszek. Coś mi w głowę chyba jest przez to pokazano

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
alipek @ 20 May 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1432421O matko ale ze mnie ofiara. Dzięki Nim. ia. Joanno.wybacz!!! Twój i tak 1000 razy ładniejszy. Moja pomyłka to efekt albo prazacego słońca albo meszek. Coś mi w głowę chyba jest przez to pokazano
icon_lol.gif
A nie bolą Cię nogi? Bo jak mnie bolą nogi to też "coś mam w głowę", wiesz to związane z krążeniem
rofl.gif
.

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0

fabia1

Member
Maj 20, 2009
99
0
0
Dziewczyny ile wczesniej mogę zrobić sobie masę potrzebuję obłożyć w piątek, jak masę zrobię we wtorek wieczorem i potrzymam do piątku to nie będzie problemu jak myślicie?

Olu ja też trzymam mocno
daumen.gif
daumen.gif
daumen.gif

marioletta

Member
Lis 2, 2012
332
0
0

Dorota519

Member
Sty 16, 2012
115
0
0
Dziewczyny piękne cudeńka jak zawsze:)
Jo-anno1 Piękny ten koronkowy:) Pochwal się gdzie zakupiłaś te koronki:)

A to moje weekendowe:) Oj troszkę tego jest:)

Załączniki

• c1.jpg
    c1.jpg
    80.9 KB · Wyświetleń: 0
  • c2.jpg
    c2.jpg
    82.7 KB · Wyświetleń: 0
  • cii.jpg
    cii.jpg
    77.8 KB · Wyświetleń: 0
  • ciin.jpg
    ciin.jpg
    83.1 KB · Wyświetleń: 0
  • cin.jpg
    cin.jpg
    69.4 KB · Wyświetleń: 0
  • c3.jpg
    c3.jpg
    93.9 KB · Wyświetleń: 0

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
Dziewczyny, ja ponawiam pytanie o te "kapuściane' róże, czy jakkolwiek je nazwać. Widzę, że Dorota też takie zrobiła (te fioletowe na górze piętrowego tortu). Zróbcie tutka dla takich beztalenci plastycznych jak ja.
Aha, a jak ktoś będzie u chińczyka, to ja bym chciała takie kwiatki jabłoni, okrągłe 5-płatkowe, bo u nas w mieście nie ma. No i obowiązkowo literki, jeśli jeszcze takich nie mam.
Ola_wrocław, dam ci znać co z literkami, jak im dam jeszcze jedną szansę za 2 tygodnie.
icon_smile.gif

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
elmagra @ 20 May 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1432569Dziewczyny, ja ponawiam pytanie o te "kapuściane' róże, czy jakkolwiek je nazwać. Widzę, że Dorota też takie zrobiła (te fioletowe na górze piętrowego tortu). Zróbcie tutka dla takich beztalenci plastycznych jak ja.
Konkretnego tutka na "kapuściane róże" nie znalazłam , większość to tradycyjne róże każda ciut inaczej formowana. Ale znalazłam cudne zdjęcie na którym można się wzorować , widać wiele detali. Jest przepiękna
icon_smile.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

fabia1

Member
Maj 20, 2009
99
0
0
elmagra @ 20 May 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1432569Dziewczyny, ja ponawiam pytanie o te "kapuściane' róże, czy jakkolwiek je nazwać. Widzę, że Dorota też takie zrobiła (te fioletowe na górze piętrowego tortu). Zróbcie tutka dla takich beztalenci plastycznych jak ja.
Aha, a jak ktoś będzie u chińczyka, to ja bym chciała takie kwiatki jabłoni, okrągłe 5-płatkowe, bo u nas w mieście nie ma. No i obowiązkowo literki, jeśli jeszcze takich nie mam.
Ola_wrocław, dam ci znać co z literkami, jak im dam jeszcze jedną szansę za 2 tygodnie.
icon_smile.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy