Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

rastafa

Member
Lis 4, 2012
92
0
0
jestem w szoku
eek2.gif
eek2.gif
eek2.gif

JAM i Ty piszesz, że jesteś 'nowa' na forum ? To ja jestem ciekawa Twoich dzieł za pół roku
anbetung.gif

bumelka pantofelek jak prawdziwy i ta panterka, torebka jak ze sklepu - rewelacja
anbetung.gif

ja też tak chcę umieć
cry_1.gif
ostatnio robiłam koszulkę klubu sportowego i wstyd wkleić

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
asiulla zwolnij dziewczyno przed tym ślubem bo nie wyrobisz.Torty jak zwykle... co tu dużo mówić. Jesteś naszym wzorem niedoścignionym.

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0
cześć dziewczyny
zalatana jestem ostatnio to mało piszę...

w czwartek robiłam 13 ciast z mamą, na dworze było 34 stopnie w cieniu moje drogie, pierwsza masa budyniowa to mi się zważyła z gorąca... wczoraj jak robiłam tort ślubny to miałam wiatrak taki mały ustawiony na oknie i prosto na tort wiał dopóki nie ozdobiłam. Panna młoda to się słowem nie odezwała jak go wyniosłam i postawiłam na stole, zero reakcji, mina jakaś taka nieciekawa, ale myślę sobie kij ci w plecy sama sobie taki wybrałaś. Ci co z nią przyjechali to och ach jaki piękny a ta zero reakcji, jedyne co zapytała to jak sa smaki na piętrach. Zabrali i pojechali [...], a dla mnie co z oczu to z serca...

dzisiaj znowu mam urwanie głowy bo mama imieniny wyprawia, dobrze że wczoraj jej 2 ciasta jeszcze upiekłam, dzisiaj już tylko sernik z jogurtów walnę przed imprezą.

Chałupę muszę posprzątać, kulawa jestem znowu... wczoraj sobie sama operację na stopie zrobiłam, wycięłam se skórę żyletka i skalpelem. mam zdjęcia jak wyglądała moja stopa po samookaleczeniu ale nie będę was straszyć hehe

dobra idę latać na odkurzaczu
muuuuuuuuuuuaaaaaaa
wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kiniaaa

Member
Maj 22, 2013
483
0
0
Asiulla 13 ciast i tylko 2 wkleiłaś
icon_sad.gif

U nas też taki upał że dramat!

" wczoraj sobie sama operację na stopie zrobiłam, wycięłam te skórę żyletka i skalpelem" toż to się masochizm nazywa!
icon_razz.gif

A panna młoda może ślubem zestresowana była, różni ludzie różnie reagują
icon_razz.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
A może z wrażenia zaniemówiła
icon_eek.gif

U mnie mój synuś wczoraj wpieprzył po kryjomu prawie całego biszkopta na tort ja zaglądam dzisiaj a on zadowolony mówi mi żebym upiekla drugiego, myślałam że go normalnie potelepię muszę się sprężyć i upiec .Dobrze że to do domu na Dzień Taty
icon_mrgreen.gif

Busia

Member
Cze 3, 2012
81
0
0
JAM zaniemówiłam z wrażenia, przepiękny ten bukiet, jak żywy. Powiedz proszę jak mocowałaś kwiaty i jak tą trawkę zrobiłaś. Będę wdzięczna
icon_smile.gif

bumelka Twój tort też cudo, panterka wymiata
icon_smile.gif

Asiula jak zawsze pięknie
icon_smile.gif

jola33

Member
Cze 12, 2013
72
0
0
A taki zrobiłam moim chłopakom na urodziny DSCF4724.JPG
Ten jeszcze ciepły DSCF4852.JPG

Załączniki

• DSCF4724.JPG
    DSCF4724.JPG
    1.3 MB · Wyświetleń: 0
  • DSCF4852.JPG
    DSCF4852.JPG
    1.2 MB · Wyświetleń: 0

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
Po prostu chylę czoła
anbetung.gif
anbetung.gif
anbetung.gif
Super!!!
Aha bumelko jak robiłaś cętki barwnikami na sucho czy na mokro?

jola33

Member
Cze 12, 2013
72
0
0
Dziewczyny a tak a jeśli chodzi o te buffki ja myślicie jak to później się kroi, przecież one dość mocno wysychają. Sama robiłam taki tort na komunię a później siedziałam w domu i myślałam czy mnie zemszczą przy krojeniu
gruebel_2.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy