o.laz @ 1 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448359ola_wroclaw rewelacja jak zwykle! napisz jak robisz te ciasteczka jak ten wózeczek? naklejasz wodą masę na kruche ciastko po prostu? a ciastka wtedy z cukrem pieczesz?Ja takich nie robiłam,ale dekorowałabym po upieczeniu![]()
o.laz @ 1 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448359dzięki JAM![]()
ola_wroclaw rewelacja jak zwykle! napisz jak robisz te ciasteczka jak ten wózeczek? naklejasz wodą masę na kruche ciastko po prostu? a ciastka wtedy z cukrem pieczesz?tak dokładnie, piekę kruche ciasta, dodaję do nich cukier. Po upieczeniu i wystygnięciu dekoruję masą cukrową- przyklejam na ciepłą wodę. Ale chyba nie lubię robić tych ciastek, bo to full żmudnej roboty![]()
Sylwia1978 @ 1 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448354Torty prześlicznechciałam zapytać gdzie kupiłaś wykrawaczki do liter co są przy tym pierwszym torcie![]()
![]()
olala @ 1 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448373miu-miu śliczny Twój torcikSynuś pewnie bardzo szczęśliwy
Dziękuje, to taki amatorski torcik przy wszystkich Waszych tortachSynek cieszył się bardzo jak też bardzo przy tworzeniu mi "pomagał"![]()
![]()
JAM @ 1 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448418miu-miu świetny torcik
Dziękuje bardzo, nie sądziłam,że Wam się spodobau mnie trwa maraton...w poprzednim tyg były moje i małego urodziny a za 2 tyg męża...czeka mnie więc jeszcze jeden tort - obiecany już dawno temu...tylko jak go zrobić w ukryciu przed mężem![]()
![]()
![]()
JAM @ 1 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448436...
A tutaj wklejam jako ciekawostkę a moze już widziałyściehttps://www.pomocnicykuchenni.pl/aktualnosci,42,137.html
Widziałam ostatnio te formy na allegro, napaliłam się na nieCzęsto piekę coś na wynos, byłyby jak znalazł..![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.