Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

o.laz

Member
Lut 15, 2013
307
0
0
Jo_anna1 @ 11 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1451621Nie przejmuj się to kolejna maruda w rodzinie
icon_mrgreen.gif
wiesz, w genach z pokolenia na pokolenie to się przekazuje
rofl.gif

To jest tak, że my widzimy te wszystkie niedoskonałości a inni nie. Oooo jak ja potrafię się czepiać
rofl.gif
masz rację Jo_anno, ja też czasem marudzę oookrutnie, moja wina, moja wina
icon_sad.gif
obiecuję poprawę

ale najwartościowsze fragmenty tego forum to te gdzie są porady i te gdzie rzeczywiście dyskutujemy o tym co można zrobić lepiej na naszych tortach. np po moim torcie z kucykami pony pisałyście wiele uwag, również krytycznych, i naprawdę one mi się przydały potem, właśnie te krytyczne najbardziej
a te wszystkie "jestem niezadowolona"- "ach nie, twój tort jest cudowny" tak naprawdę niewiele wnoszą... o to tylko mi chodziło
icon_mrgreen.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
Nikt tu nie lizusuje po prostu jestes zdolna bestia i tyle. To że skopiowane z neta to co, wszystkie szukamy jakichś inspiracji i podpatrujemy u kogoś ,nie każdy jednak potrafi to idealnie robić bo nie każdy z nas posiada zmysł plastyczny ,a Ty go właśnie masz.Tworzysz super rzeczy i są one dopracowane.

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
Jam proszę bardzo oto krytyka , na różowych bucikach paski są nierówne z zdeczko krzywe
dump.gif
nie wiem czego oczekujecie jeżeli chodzi o krytykę .... naprawdę nie ma się czego czepić , może dodawajcie takie zdjęcia na których naprawdę będzie widać te defekty o których piszecie bo ja tutaj nic nie widzę

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
my sie po prostu wstydzimy chwalić ...taka nasza narodowa cecha ... bo ja się tu pochwale a inna koleżanka wypali , ze się nie podoba i przykro będzie bo człowiek się tak stara ...

naprawdę , przecież nawet w e "nieudane" torty wkładamy masę wysiłku i czasu , a jak coś idzie nie tak to i łez i " mięska " troszku hehehe nawet jeśli tylko ja tak mam

no przecież nie zakładam " a nudzę się i zrobie jakiś brzydki i rozlazły tort "
icon_mrgreen.gif

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
subtelna30 @ 12 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1451793my sie po prostu wstydzimy chwalić ...taka nasza narodowa cecha ... bo ja się tu pochwale a inna koleżanka wypali , ze się nie podoba i przykro będzie bo człowiek się tak stara ...

naprawdę , przecież nawet w e "nieudane" torty wkładamy masę wysiłku i czasu , a jak coś idzie nie tak to i łez i " mięska " troszku hehehe nawet jeśli tylko ja tak mam

no przecież nie zakładam " a nudzę się i zrobie jakiś brzydki i rozlazły tort "
icon_mrgreen.gif
a ja tak czasami mam
icon_razz.gif

rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
Kurde, teraz to mi wstyd,
icon_redface.gif
podobały mi się moje słoneczniki (czy cokolwiek to wyszło) aż tu nagle wyskakuje Marta i mnie gęba w ziemię opadła. Oj ty oj ty, tak się nie robi amatorkom, co to nie mają wyczucia plastycznego....
cry_1.gif
cry_1.gif

A ciebie JAM, podziwiam, mnie to by się nie chciało tak robić "na zapas" dla ćwiczeń, w sumie to też nie mam na to czasu (ale co ja mówię, ty też dzieciata jesteś...), a poza tym, jakbym zrobiła takie fajne buciki to by mi było szkoda, że nie mogę ich nikomu na torcie dać...
icon_smile.gif
A jak twoja współpraca z tą cukiernią? Robisz dla nich kwiatki i inne rzeczy?

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
elmagra @ 12 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1451805A ciebie JAM, podziwiam, mnie to by się nie chciało tak robić "na zapas" dla ćwiczeń, w sumie to też nie mam na to czasu (ale co ja mówię, ty też dzieciata jesteś...), a poza tym, jakbym zrobiła takie fajne buciki to by mi było szkoda, że nie mogę ich nikomu na torcie dać...
icon_smile.gif
A jak twoja współpraca z tą cukiernią? Robisz dla nich kwiatki i inne rzeczy?
Dziękuje
icon_smile.gif

To właśnie dla nich robię , może nie wszystko ale jak już mam masę na stole to szkoda ją potem tak schować
icon_razz.gif
więc robię więcej a oni wybierają co im potrzebne
icon_smile.gif
Bardzo bym chciała mieć szersze grono odbiorców na razie się pocieszam że choć za produkty się zwraca ...

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
JAM @ 12 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1451808Dziękuje
icon_smile.gif

To właśnie dla nich robię , może nie wszystko ale jak już mam masę na stole to szkoda ją potem tak schować
icon_razz.gif
więc robię więcej a oni wybierają co im potrzebne
icon_smile.gif
Bardzo bym chciała mieć szersze grono odbiorców na razie się pocieszam że choć za produkty się zwraca ...
To fajnie, że chcą te produkty. Rozumiem, że czekasz na szał klientów. Zobaczysz, jak ujrzą twoje cuda, to niedługo się nie opędzisz od zamówień. Trzymam kciuki.
A ja to mam tak mało zamówień na torty (też się o nie nie pcham, bo nie interesuje mnie robienie "na czarno", a rodzinka ograniczona w liczbie), że jak mi nawet termin nie bardzo pasi, to i tak się zgadzam.
icon_smile.gif
Byle by cos móc zrobić.

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
łoo jakie torciki powstały, ja nie krytykuję nikogo bo każdy się stara i robi jak potrafi
icon_smile.gif
icon_smile.gif
Któraś mnie kiedyś pytała jak zrobić ciuchę tomka. to zdjęcia jakie udało mi się zrobić..

Załączniki

• tomcio.jpg
    tomcio.jpg
    65.9 KB · Wyświetleń: 0

aagaa Bc

Member
Lip 2, 2013
116
0
0
Hej dziewczynki z rana:) dużo by tu wymieniać..tyle pięknych nowości :D
I kwiaty i butki..wszystko cudne i nie ma się do czego doczepić..ale subtelna ma rację..taka narodowa tradycja..jak nie marudzimy to jesteśmy chorzy :D przynajmniej ja :D

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
Dzięki dziewczyny
knuddel.gif
To może chociaż tak na odległość
cheers.gif
dance.gif

elmagro cudowne są te Twoje słoneczniki
icon_smile.gif
, nie chciałam tu nikogo obrazic za brak talentu bo tak już jest, że jednemu przyjdzie łatwiej zrobić a drugi się musi namęczyć.
Każdy ma swój styl w który robi.Ja też jestem amatorka jak mi przychodzi cos zrobić to zanim to zrobię tak żeby miało ręce i nogi to się tyle pozłoszczę i poprzeklinam
baa.gif
aż mi wreszcie cos tam wyjdzie i jest ok

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
Marta12 @ 12 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1451843Dzięki dziewczyny
knuddel.gif
To może chociaż tak na odległość
cheers.gif
dance.gif

elmagro cudowne są te Twoje słoneczniki
icon_smile.gif
, nie chciałam tu nikogo obrazic za brak talentu bo tak już jest, że jednemu przyjdzie łatwiej zrobić a drugi się musi namęczyć.
Każdy ma swój styl w który robi.Ja też jestem amatorka jak mi przychodzi cos zrobić to zanim to zrobię tak żeby miało ręce i nogi to się tyle pozłoszczę i poprzeklinam
baa.gif
aż mi wreszcie cos tam wyjdzie i jest ok
Marta, nie o to chodziło, że się obraziłam. To tak żartobliwie napisałam. Szkoda, że twoich nie widziałam wcześniej, to bym miała jakieś pojęcie jak to ma wyglądać. Bo niby wykrawaczki mam, ale coś kiepsko u mnie z wyobraźnią jak ich umiejętnie użyć.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy