Joanna_1 jak zwykle zachwyca
Sylwia, bardzo eleganckie!
Asiulla, idealne
Też myślę, że cukiernie nie wkładają serca, bo nikt go tam nie szuka
Jednak owe buciki to według mnie duże przegięcie, bo powinny być przynajmniej poprawne.
Sowa już jakiś czas temu się popsuł. Kiedyś to było coś - nowe smaki, pomysłowy wygląd ciast. No cóż, jak się poszło w ilość nie w jakość, czemu się dziwić? Mojej szwagierce zdarzyło się tam kupić ciasto drugiej świeżości, kiedyś sprzedawali torty po kawałku, teraz tylko całość. Zaczął im się również psuć smak, moja mama ostatnio u kogoś jadła i mówiła, że cytrynowy był - wstrętny, sztuczny. Osobiście już daaaawno się u nich nie stołowałam, nie odczuwam takiej potrzeby, uważam, że moja produkcja smakowo jest porównywalna do tego starego dobrego Sowy.. Tak, tak, skromna jestem

Jednak nie narzekałabym na grubość biszkopta do grubości przełożenia, to mi się właśnie u nich podoba i w tym ich urok.