Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Elzunia

Well-known member
Kwi 8, 2011
5,180
594
113
JAM @ 4 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1458339Koleżanka zaprosiła mnie na imieniny bym w prezencie przyniosła torcik
icon_smile.gif
na 25 osób ......
powiedziałam ze takich kosztownych prezentow nawet w rodzinie nie robie. I w sumie na imieniny nie poszłam. A ciasto bo juz bylo przelozone zjedlismy sami
icon_smile.gif
Alez ludzie maja tupet!

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
To spryciulka no jak to tak samemu można się o prezencik upominać i pewno sobie przypomniała jeszcze przed imieninami że jest kolezanką
icon_mrgreen.gif

Ja piekłam do brata teścia tort na 80 ale sama go zaproponowałm bo po prostu nie wiedziałam co mam jubilatowi kupić,a z tego prezentu był zdowolony no i moje dzieci na tym skorzystały bo dostały po 50zł.
icon_razz.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
O zaproszeniu dowiedziałam się o 7 rano w dniu jej imienin .... i o torciku też.
A, że ma to być prezent, to sie dowiedziałam jak oddzwoniłam by sie zapytać czym mam pokryć.... bo z kremem jest za "tyle" z masą będzie drożej....
"A ja myślałam że to tak w prezencie jak ostatnio przyniosłaś....."
(tort lalka był prezentem niespodzianką dla jej córki, od dwójki moich dzieci) Sorki nie wytrzymałam
zahnlos.gif

Dlaczego ja tak nie potrafię??? życie byłoby łatwiejsze
icon_mrgreen.gif

Judyta050 witaj wśród tortomaniaczek
icon_smile.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Judyta050

Member
Lip 29, 2013
235
0
0
index.php?act=findpost&pid=1458429O zaproszeniu dowiedziałam się o 7 rano w dniu jej imienin .... i o torciku też.
A, że ma to być prezent, to sie dowiedziałam jak oddzwoniłam by sie zapytać czym mam pokryć.... bo z kremem jest za "tyle" z masą będzie drożej....
(tort lalka był prezentem niespodzianką dla jej córki, od dwójki moich dzieci) Sorki nie wytrzymałam
zahnlos.gif

icon_mrgreen.gif

icon_smile.gif
Też dziewczyna ma tupet ludzie potrafia zaskakiwac
dump.gif
dziewczyny mam na sobote zrobic mały torcik weselny i będe lepić pierwsze róże czy ktoraś ma jakiś prosty sposób na piękne kwiaty?

rastafa

Member
Lis 4, 2012
92
0
0
JAM haha ech te 'koleżanki'
facepalm.gif
jedna moja koleżanka chciała abym jej upiekła całą blachę ciasta marchewkowego, powiedziałam jej cenę a ona - " a to nie, ja myślałam, że mi za dychę zrobisz "
fool.gif

Judyta50 witamy wśród 'zarażonych' ;)

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0

Sylwia1978

Member
Maj 13, 2011
151
0
0
index.php?act=findpost&pid=1458429O zaproszeniu dowiedziałam się o 7 rano w dniu jej imienin .... i o torciku też.
zahnlos.gif

icon_mrgreen.gif

icon_smile.gif
Ludzie to myślą że każdy śpi na pieniążkach , myślą że jak już umiesz zrobić to produkty będą kosztowały grosze... Justynko w
arsch.gif
miej takie koleżanki, a to że zrobiłaś jej wcześniej torcik to była tylko twoja dobra wola....i jeszcze na 25 osób śmieszna jest
roflmao_2.gif

rastafa @ 4 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1458508JAM haha ech te 'koleżanki'
facepalm.gif
jedna moja koleżanka chciała abym jej upiekła całą blachę ciasta marchewkowego, powiedziałam jej cenę a ona - " a to nie, ja myślałam, że mi za dychę zrobisz "
fool.gif

Judyta50 witamy wśród 'zarażonych' ;)
Może za dychę to jeszcze z twoimi produktami
rofl.gif

miglietta

Member
Mar 10, 2010
662
0
0
miałam też takiego kolegę w pracy. zamówił torcik dla swojej dziewczyny na urodziny
Powiedziałam mu tylko 25 euro (10 za składniki, 15 za robociznę) i zgodził się. Bardzo mu się podobał - i nawet jego dziewczyna zadzwoniła do mnie i mówiła,jaki on śliczny był. Co do zapłaty to musiałam się prosić, dostałam 6 euro, bo nie miał przy sobie, a resztę jutro, jutro.....aż skończył sazkołe i odszedł. na szczęście mój ślubnyodciągnął mu powoli z jego napiwków, więc chłopak nawet nie ,,odczuł,, i do tej [pory nie wie, że za niego zapłacił. może myśli, że wykorzystał durną polkę
rofl.gif
. ten się śmieje, kto się śmieje ostatni hahaha

Załączniki

• post_20728_1362137000.jpg
    post_20728_1362137000.jpg
    113.2 KB · Wyświetleń: 0

malutka25

Member
Lut 11, 2013
133
0
0
Ola, bardzo się szybko rozwijasz
icon_smile.gif
co jakiś czaś patrzę na Twoje pierwsze zdjęcie z kubusiem i jego mafią co masz na fb i śmiać mi sie chce porównując z ostatnimi
icon_smile.gif
to oczywiście komplement:)
Zdradz mi czym pomalowalas zloty sznur między golebiami?

Czekam na barwniki do aero i lecę z tematem
icon_smile.gif

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
malutka25 @ 5 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1458685Ola, bardzo się szybko rozwijasz
icon_smile.gif
co jakiś czaś patrzę na Twoje pierwsze zdjęcie z kubusiem i jego mafią co masz na fb i śmiać mi sie chce porównując z ostatnimi
icon_smile.gif
to oczywiście komplement:)
Zdradz mi czym pomalowalas zloty sznur między golebiami?

Czekam na barwniki do aero i lecę z tematem
icon_smile.gif
złotym barwnikiem w proszku rozrobionym w wodzie

olala

Member
Lut 19, 2013
76
0
0
Witajcie kochane. nie było mnie długo bo wreszcie miałam zasłużony urlop,ale ciągle czytałam Was w komórce,bo nawet na urlopie nie mogłam bez Was żyć
herz.gif
Mój mąż oczywiscie komentował
baa.gif
ale co tam
rofl.gif

Wiele pięknych tortów w tym czsie powstało,rozwijacie się w szalonym tempie. Ja niestety robie torciki dla rodzinki więc nie mam okazji na tworzenie tylu wspaniałach dzieł jak Wasze
cry_1.gif
.Kiedy urlopowałam były imieniny mojej mamy i urodziny siostry,więc wczoraj zaraz po powrocie,zabrałam się do pracy,szybkie zakupy,zarobiłam masę,upiekłam biszkopt,bo przecież trudno przegapić taką okazję na zrobienie tortu. Dla mnie to było szalone tempo,ale niespodzianka się udała.Wkleję zdjęcie póżniej bo jeszcze nie zgrane,a dzieciaczki ciągna mnie na huśtawki bo teraz ciut chłodniej
icon_lol.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy