Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Elzunia @ 5 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1458708dziewczyny potrzebuje tutka jak zrobic wrozke (ma byc dla doroslej kobiety), gdyby ktos mial to bardzo prosze.
tutaj coś , w sumie to motylek ale dać inne skrzydła i będzie wróżka
icon_razz.gif

icon_razz.gif
https://plus.google.com/photos/107696674244...9121?banner=pwa

Ostatnią edycję dokonał moderator:

olala

Member
Lut 19, 2013
76
0
0
Postaram się wstawić zdjęcia mojego ostatniego tortu tak jak obiecałam.Nie jest idealny. Widać niestety podstawę od tortownicy.Przekładałam blaty w tortownicy,a póżniej bałam się że mi się rozwali przy przenoszeniu bo okazał się dość ciężki.Ale to dla samych swoich więc trudno
icon_rolleyes.gif

Załączniki

• ma2.jpg
    ma2.jpg
    59.4 KB · Wyświetleń: 0
  • ma5.jpg
    ma5.jpg
    54.6 KB · Wyświetleń: 0
  • ma3.jpg
    ma3.jpg
    48.2 KB · Wyświetleń: 0

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0

Judyta050

Member
Lip 29, 2013
235
0
0
A ja dostałam za zadanie zrobić tort związany z SZERMIERKĄ i niegdzie nie moge znalezc inspiracji mam na ten tort dwa dni może pomożecie? chciałabym zrobić szermierzy z szablami lecz nie wiem czy moje zdolności na to pozwolą:d jak sie nie uda to zostane przy samych szablach.

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Normalnie przytłaczacie Tortami
freu.gif
kompleksy to mało powiedziane , przy was ...
Ola-wrocław Ekoludki rządzą
daumen.gif

Sylwia stos polubień
zahnlos.gif

Olala ON JEST PIĘĘĘĘĘĘKNY
freu.gif

wariactwo jakieś
icon_razz.gif
ja mam brak natchnienia skrzydełka opadły zebrać się do kupy nie mogę, starcza sił na doping
icon_razz.gif
DZIEWCZYNY BRAWO
freu.gif

Elzunia

Well-known member
Kwi 8, 2011
5,180
594
113
kiniaaa bardzo, bardzo Ci dziekuje. Wrozke bede robic dopiero na 14 sierpnia ale juz sie do tego przygotowuje bo talentu artystycznego u mnie niet.

Sylwia01

Member
Lip 27, 2013
7
0
0
Judyta050 @ 4 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1458502Też dziewczyna ma tupet ludzie potrafia zaskakiwac
dump.gif
dziewczyny mam na sobote zrobic mały torcik weselny i będe lepić pierwsze róże czy ktoraś ma jakiś prosty sposób na piękne kwiaty?
Lambethka tu pokazuje idealne i proste w swej budowie róże, polecam, prosta sprawa, pierwszy raz eobiłam i wyszły mi super
17 Jul 2011, 17:24

olala

Member
Lut 19, 2013
76
0
0
Jam dziękuję
icon_redface.gif
.Brakiem weny się nie martw.Upały robią też swoje,ale myślę że u tak kreatywnej osoby jak Ty to tylko chwilowe i lada moment znów będziesz nas zaskakiwać pięknościami i nowościami
hug.gif

malwinnnka

Member
Lis 3, 2011
136
0
0
Witam wszystkie nowe zakręcone tortomaniaczki
wink.gif

Nie zaglądałam kilka dni bo na wyjeździe z dzieciaczkami byłam i jak zwykle piękne torty zastałam, naprawdę jesteście wielkie
anbetung.gif

Ja na wyjeździe taki poczyniłam dla ojca mojej bratowej na 60-te urodziny. Był zachwycony
rofl.gif

zdjecie.jpg

Załączniki

• zdjecie.jpg
    zdjecie.jpg
    54.9 KB · Wyświetleń: 0

malwinnnka

Member
Lis 3, 2011
136
0
0
Dziewczyny, może Wy mi podsuniecie jakiś pomysł, klientka chce tort na ślub cywilny na 44 osoby, zresztą zacytuję co ona mi napisała:

"....we wrześniu moja szwagierka będzie brała ślub ,a jest dla mnie jak siostra i jestem świadkową. Jest to ślub cywilny więc to nie musi być typowo klasyczny tort.Chciałam żeby ten tort był kolorowy i zabawny ale nie bardzo odbiegający od klasyki.Szwagier jest zapalonym wędkarzem a szwagierka cukiernikiem ale dawno nie wykonuje zawodu bo jest mamą małej dziewczynki. Czy udało by się Pani połączy jakoś te fakty na torcie,albo jakiś inny pomysł??"

I jeszcze to: " mniej więcej już wiem jaki bym chciała, może taki że mój szwagier trzyma w jednej ręce wędkę a w drugiej koszyczek z piwami, a szwagierka z tłuczkiem lub patelnią i napis taki mniej więcej" po ślubie skończą się przyjemności" albo coś w ty stylu śmiesznego a zdrugiej strony ślub michała i eweliny ?? i może dwu piętrowy ? podstawa większa i mniejsze na górze? wesele będzie na 41 osób? jak Pani myśli? dobry pomysł? może potem przyśle PAni ich zdjęcia żeby byli troche podobni oczywiście jeśli da Pani radę...."

Będę wdzięczna za pomysły
anbetung.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy