Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
asiulla1984 @ 9 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1459788już prawie wszystko ogarnęłam... prawie hehe
trzymajcie jutro za mnie kciuki
icon_smile.gif
Trzymam, trzymam
daumen.gif
daumen.gif
daumen.gif

Ja tez dziś bawię się na weselu więc będę z Toba myslami
icon_razz.gif
cheers.gif
cheers.gif
cheers.gif

Weekend zakończyłam, teraz ide robić się na bóstwo
icon_mrgreen.gif

Załączniki

• DSCF1260.JPG
    DSCF1260.JPG
    161.7 KB · Wyświetleń: 0
  • DSCF1258.JPG
    DSCF1258.JPG
    151.5 KB · Wyświetleń: 0
  • DSCF1265.JPG
    DSCF1265.JPG
    160.3 KB · Wyświetleń: 0

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Ech piękne torciki, to ja przy was dziś tak skromnie.... Dla mężusia urodzinowy...
Miałbyć tort auto ale nie porwałam się na większą skale ciężko z szybami było i czasu za mało
icon_razz.gif
musiałby rok schnąć ... a ten złomek dwa razy w koszu lądował , i dwa razy zlepiałam jego resztki na nowo, więc za 3 razem wygląda już tak
icon_sad.gif
Przepraszam za tę profanacje i życzę udanego weekendu ... Asiulla
bussi.gif

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
JAM @ 10 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1459937Ech piękne torciki, to ja przy was dziś tak skromnie.... Dla mężusia urodzinowy...
Miałbyć tort auto ale nie porwałam się na większą skale ciężko z szybami było i czasu za mało
icon_razz.gif
musiałby rok schnąć ... a ten złomek dwa razy w koszu lądował , i dwa razy zlepiałam jego resztki na nowo, więc za 3 razem wygląda już tak
icon_sad.gif
bussi.gif
WARIATKA! Jak Ty to zrobiłaś? To jest boskie!!!!!

Judyta050

Member
Lip 29, 2013
235
0
0
JAM @ 10 Aug 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1459937Ech piękne torciki, to ja przy was dziś tak skromnie.... Dla mężusia urodzinowy...
icon_razz.gif
icon_sad.gif
bussi.gif
Nie no chyba sobie żartujesz ! autko jest rewelacyjne zadbałaś o każdy szczegół
icon_smile.gif
moj ukochany jest miłośnikiem starych aut a jego marzeniem fiat 126p i własnie takiego chce mu zrobić zrobić
icon_smile.gif
powiedz miałaś jakiś szablon czy ze zdjecia? naprawde super:)

Judyta050

Member
Lip 29, 2013
235
0
0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
Dzięki ,już odebrany ,podobał sie bardzo nawet dostałam 20zł.napiwku ,jednak z rodziną to nie tylko się na zdjęciu dobrze wychodzi
icon_mrgreen.gif

JAM wyszło super! a o lepieniu to nawet nie wspominaj ,u mnie na czwartek temat kot ,już ulepiony ale co ja z nim przeszłam .Próbowany w kazdej możliwej pozycji ale jakoś dałam radę ,zresztą zobaczymy jak będzie odbierany. To samo na urodziny syna figurka karateki ,koszmar najgorzej z buzią mi szło ,jeszcze ten upał dawał się we znaki ,dzisiaj wreszcie chłodno,dzięki ci Boziu
anbetung.gif

megana

Member
Sie 3, 2013
6
0
0
łoooo bozeee, że tak powiem... oglądam, czytam znowu oglądam i w szoku jestem
pinggrins.gif
piękne dzieła tworzycie.
Ja zrobiłam pierwszy raz masę cukrową na próbę, nawet mi wyszła, ale już z ozdobieniem tego tortu to kiepsko, nie mam żandych narzędzi ani barwnikówa ze zdolnościami też róznie bywa
Jak tak podziwiam wasze cuda to myślę sobie "z czym do ludzi " tu wychodzę.

Załączniki

• WP_002395.jpg
    WP_002395.jpg
    685.5 KB · Wyświetleń: 0
  • WP_002392.jpg
    WP_002392.jpg
    708.2 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

olala

Member
Lut 19, 2013
76
0
0
Jam wiem,że przeszłaś z tym autkiem trochę i wiem,że jesteś perfekcjonistką dlatego tak krytycznie podchodzisz,ale uwierz mi Twoje dzieło jest piękne i nawet jeśli nie jest tak jak sobie zamierzyłaś to dla mnie jest perfekt i nie masz się czego wstydzić. Ty masz dziewczyno talet jakich mało i powinnaś chodzić z podniesioną głową
anbetung.gif

namega witaj
wink.gif
Skoroczytasz to forum ipróbujesz coś zrobić to znaczy,że już jesteś zakręconą tortomaniaczką
rofl.gif
Początki naprawdę dobre,trochę jeszcze pczytasz,poćwiczysz i lada moment będziesz się chwalić dziełam sztuki. Powodzenia

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
asiulla oby każdy następny dzień był równie cudowny jak ten dzisiejszy... o nocy nie wspomnę 036.gif

Załączniki

• 036.gif
    036.gif
    16.2 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy