Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

marioletta

Member
Lis 2, 2012
332
0
0
pewnie że zagladamy ... prawie codziennie ...

a od środy to te z zamówieniami nie ma mają już czasu, siedzą w kuchniach i lepią figurki
icon_mrgreen.gif

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Ja zaglądam , ale co w sumie pisać. Taki standard
icon_razz.gif
Wklejamy torciki... czekamy na opinie.... bo jak zaczniemy plotkować to od razu nas kasują za off topy
icon_wink.gif
zahnlos.gif

kadarma Twój torcik przykuł moją uwagę, jest czyściutki i staranny
icon_smile.gif

A ja w sumie ostatnio tylko czytam brak było okazji do tortowania ... aż do wczoraj
icon_mrgreen.gif
mało ambitne ale z ciastem w środku
icon_smile.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
ja też jestem, zaglądam, ale mało się udzielam, to fakt odkąd mamy grupę zamkniętą na FC więcej tam przesiaduje, ale tutaj tez zaglądam i nie przestane
daumen.gif

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
JAM @ 20 Sep 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1469102Ja zaglądam , ale co w sumie pisać. Taki standard
icon_razz.gif
Wklejamy torciki... czekamy na opinie.... bo jak zaczniemy plotkować to od razu nas kasują za off topy
icon_wink.gif
zahnlos.gif
Niestety nie mówisz prawdy i bardzo proszę o nieinsynuowanie zdarzeń, które nie miały miejsca. Nigdzie nikogo tu nie kasujemy za offtopy i nawet te emoty na końcu nie usprawiedliwiają tego kłamstwa.

Justee

Member
Wrz 22, 2010
185
0
0
dziunia czemu tak ostro reagujesz??warto?!

JAM właśnie Twoich tekstów brakuje najbardziej..ech..
bussi.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

yrsa

Moderator
Członek ekipy
Sty 3, 2009
27,965
2,303
113

Justee

Member
Wrz 22, 2010
185
0
0
ok,juz nie bede sie wypowiadac. Nie irytujcie się tak,nikt nie miał nic złego na myśli.
Tak niebieski kolor to bardzo ostry kolor..
icon_eek.gif

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,955
6,373
113
Justee @ 20 Sep 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1469141dziunia czemu tak ostro reagujesz??warto?!
Co znaczy warto?
Nie dziwię się irytacji Dziuni, bo pracowicie Was tutaj poprawia, usuwa niepotrzebnie cytowane zdjęcia, łączy posty, poprawia układ zdjęć, ukrywa te, które są niedozwolone regulaminem, a niezgodnie z prawdą zarzuca się jej wycinanie postów. NIGDZIE na forum off- topy nie są usuwane/kasowane - najwyżej są w całości przenoszone we właściwe miejsce. Do tego każdy użytkownik ma prawo się udzielać i wypowiadać w każdym temacie, byle zgodnie z regulaminem, czyli przede wszystkim z szacunkiem dla interlokutorów.

Przy okazji podpowiadam, jak cytując czyjś post usuwać z niego zdjęcia. Są zwykle zamknięte w tagach z napisem [attachment] - wystarczy ten fragment z cytowanego postu wyciąć. Będzie zgodnie z regulaminem, a przy okazji mniej pracy dla moderatora.

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
Jejku dziewczyny nie denerwujcie się tak, JAM nie pisała nic w złej intencji. torty śliczne
icon_smile.gif

Załączniki

• 101_0087.JPG
    101_0087.JPG
    383.3 KB · Wyświetleń: 0

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,955
6,373
113

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Są osoby na tym forum których regulamin nie dotyczy a pozostałych upomina się na niebiesko.

Joanna @ 20 Sep 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1469238Niewykluczone, ale powinna w takim razie bardziej ważyć słowa.
I dokładnie tak zrobię.
Zrozumiałabym gdybym naprawdę "coś" napisała.....
gruebel_2.gif

mogłam jak inni standardowo wkleić fotkę i siedzieć cicho , NAPRAWDĘ strach cokolwiek napisać ....

Dziękuje , było miło :D

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
index.php?act=findpost&pid=1469261Są osoby na tym forum których regulamin nie dotyczy a pozostałych upomina się na niebiesko.
Proszę o przesłanie konkretnych dowodów na PW.

index.php?act=findpost&pid=1469261Zrozumiałabym gdybym naprawdę "coś" napisała.....
gruebel_2.gif

mogłam jak inni standardowo wkleić fotkę i siedzieć cicho , NAPRAWDĘ strach cokolwiek napisać ....

Dziękuje , było miło :D
Przede wszystkim proszę żebyś nie krzyczała, używanie wielkich liter w internecie oznacza krzyk, zupełnie tutaj zbędny.
Poza tym napisałaś nieprawdę zarzucając mi kasowanie tu offtopów, ale skoro dla Ciebie to jest nic, to już rozumiem dlaczego nie widzisz w tym niczego złego. Masz jakiś konkretny dowód na to kasowanie, to poproszę o PW z linkami do konkretów. A dowody na straszenie również poproszę na PW.

Proszę o niekontynuowanie tej dyskusji w tym miejscu, jeśli jednak ktoś miałby jeszcze coś do dodania, to proszę o PW.

Justee

Member
Wrz 22, 2010
185
0
0
dziewczyny przestańcie już..bo przykro się robi jak to się czyta
icon_sad.gif

śliczny tort,storczyki jak żywe..czy mogę zapytać jakiej wielkości jest ten tort?i na ile osób go robiłaś?

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
śliczny tort,storczyki jak żywe..czy mogę zapytać jakiej wielkości jest ten tort?i na ile osób go robiłaś?
[/quote]

Na ile osób to nie wiem, bo znajoma jak przyszła zamówić to pokazałam jej blachy jak ja bym to widziała i powiedziała że tak pasuje. Więc zrobiłam a blachy - dolne piętro= 34/22 cm , górne 29/15 cm. to jakaś impreza rodzinna.tyle powiedziała. że storczyki mają być łososiowe i żadnych napisów. a to te blachy.

Załączniki

• 101_0101.JPG
    101_0101.JPG
    377.3 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy