miu-miu @ 4 Nov 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1548042A to mój nietypowy Halloweenowy
Ładny, chociaż chyba mało "halloweenowy"ale bardzo ładny.![]()
miu-miu @ 4 Nov 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1548042A to mój nietypowy Halloweenowy
ooo żesz.. rewelka! bardzo mi się podoba! jest taki estetyczny super!![]()
a to moich jeszcze kilka![]()
Miałam na myśli, że zamiast robić tort na halloween dostałam zlecenie na tort na rocznice ślubu![]()
JAM @ 5 Nov 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1548176oooo jaki ładny wysoki bezkształtny biszkoptnie lepiej zrobić dwa ale równiutkie?
A po co mają mi zostać blaty?? Jam powinnaś wiedzieć że ciemne blaty rosną inaczej niż jasne a gdy odwrócisz do góry nogami i przygnieciesz to pięknie się wyrównująTen biszkopty potrzebowałam podzielić na 4 blaty.
Judyta050 @ 5 Nov 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1548171Tak przy okazji wklejam kilka moich
Judyta050 Ty to fabrykę powinnaś otworzyć! genialne wszystkie torty piękne!![]()
Kadarma czytałam forum od początku ale na daty nie patrze bo nie ma na to czasu także nie zauważyłam czy w lecie jest więcej dziewczyn czatujących czy w zimie.. Ja nie pisałam że jestem początkująca tylko na forum nowatorty piekę od dwóch lat w zaokrągleniu.. ale początki byly trudne.. Przepraszam nie chcialam żebyś tak to odebrała że się chwalę..
chcialam po prostu pokazać parę moich dzieł noże faktycznie za dużo tego powstawialam, wybacz..![]()
gosiqpol tak mam ten proszek był bardzo drogi ale w zasadzie opłaca się bo nie zużyję go nawet za rokszczególnie że nie robię wiele tortów z koronką![]()
![]()
mona631 @ 6 Nov 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1548204zastanawiam się czy wstawiać jeszcze zdjęcia troche mi się glupio zrobiło bo nie chcę się chwalić po prostu pokazać a może któraś z dziewczyn bedzie miała przynajmniej jakieś natchnienie kiedy nie będzie miała weny czy cos.. wstawię ale nie musicie niczego komentować w zasadzie możecie nawet pominąć je jakby ich w ogóle nie było
Wstawiaj , wstawiaj zawsze można coś podpatrzeć.
Zresztą jak torty ładne tak jak Twoje to fajnie sobie popatrzeć.
Każdy z nas lubi się czymś pochwalić, czasami tego potrzebujemy,
żeby poprawić sobie humor lub dowartościować się,
żeby upewnić się ,że to co robimy , to inni doceniają , przede wszystkim jak robimy coś dłużej,
to nasi najbliżsi nie mówią Ci za każdym tortem jest super, bo przyjeli to za normę, co wcale nie jest złe.
A że człowiek , a szczególnie my kobiety lubimy się chwalić, chwalimy się gdzie indziej np. tutaj.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.