iza-gr @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063942h-elen, który watek pierniczkowy masz na myśli? pogubiłam się...Myślę, że warto zobaczyć i zachwycić się zdobieniami zrobionymi przez Maraa, Elke, mirrabelkę, Margot... i chyba tutaj jest to wszystko zebrane :
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=29992&st=200
Duszko, bardzo ładny torcik![]()
Wcale nie wygląda, żeby czegoś brakowało. Brawo!!!
h-elen @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064033Myślę, że warto zobaczyć i zachwycić się zdobieniami zrobionymi przez Maraa, Elke, mirrabelkę, Margot... i chyba tutaj jest to wszystko zebrane :
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=29992&st=200
Duszko, bardzo ładny torcik![]()
Wcale nie wygląda, żeby czegoś brakowało. Brawo!!!dzięki h-elentakie słowa z Twoich ust to dla mnie zaszczyt
![]()
h-elen @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064033Duszko, bardzo ładny torcik![]()
Wcale nie wygląda, żeby czegoś brakowało. Brawo!!!Też tak myślę, bardzo ładny i staranny![]()
Duszka20 @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064026Rastaagatko i ZielonaTruskawko- torty przepiękne.![]()
Super, że jest takie forum i dziewczyny od których można się tyle nauczycDzięki Wam i ja próbuję i właśnie dziś zrobiłam torcik zimowo-urodzinowy dla mojej teściowej. Oczywiście jest o połowę mniej ozdób niż chciałam początkowo zrobic, ale popracuję i nad tym.
Rastagatko - mnóstwo miłości i szczęścia życzę!!!Jak zrobiłaś literki?
sionia @ 22 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065613Jak zrobiłaś literki?Literki to mój największy problem, bo jeszcze sobie wykrawaczek nie kupiłam z alfabetem, natomiast ktoś kiedyś polecał tu na forum pudełko z różnymi literkami i tylkami do ozdób (jakiś sklep internetowy) i tam był alfabaet, ale niestety tylko do wyciskania, stąd imię napisane jest na dodatkowym kawałku masy cukrowej a nie bezpośrednio na torcie. Jak znajde link z tymi foremkami, to wstawię jutro.
sionia @ 22 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065613Jak zrobiłaś literki?Oto tanie i sprawdzone przeze mnie literki (wykrawaczki):
klik
Wczesniej pokazywałam ten zestaw do odciskania ale nie widzę go w ofercie albo może nieuważnie przeleciałam przez sklep![]()
h-elen @ 23 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065714Oto tanie i sprawdzone przeze mnie literki (wykrawaczki):
klik
Wczesniej pokazywałam ten zestaw do odciskania ale nie widzę go w ofercie albo może nieuważnie przeleciałam przez sklep
Dziękuję bardzo, zamówiłam te literki i jeszcze tam był taki "Zestaw do dekoracji ciast "
sionia @ 23 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065765Dziękuję bardzo, zamówiłam te literki i jeszcze tam był taki "Zestaw do dekoracji ciast "To dokładnie ten zestaw, który pokazała Duszka. Nie mogłam w gąszczu ofert namierzyć go![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.