Doruśka @ 16 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=956253gdzie we Wrocławiu jest M&S???Marks & Spencer
Arkady Wrocławskie ul. Powstańców Śląskich 2-4
Pozdrawiam![]()
rastagatka @ 15 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=956163Magdaa dziękuję za uznanie.
A masę trzymam w szczelnie zamkniętym woreczku foliowym, poza lodówką, potem jest łatwiej ją doprowadzić do miękkości, wystarczy tylko trochę wyrobić w rękach i nie trzeba już podgrzewać w mikrofalówce. Zresztą nigdy mi to zbytnio nie wychodziło, bo zawsze tworzyła się taka skorupa na masie, którą musiałam odrywać i wyrzucać. Teraz nie mam z tym problemu.Kiedyś też tak mi się robiło z masą w mikrofalówce. Zaczęłam masę przykrywać podczas podgrzewania, teraz nie robi się skorupa.
h-elen @ 18 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=957001RASTAGATKO; to, że piękne to mało powiedziane - to juz mistrzostwo świata!!! Kolorystyka, wykonanie - tylko podziwiać. Domyślam się jak wygląda przyjęcieBaaardzo długie namyślanie się czy warto takie cudo kroić
![]()
Dodam, że z ogromną przyjemnością otwieram Twoje wiadomości, powiedzmy - taki balsam dla duszy.... Jest jedna rzecz, która mi nie pasuje do całości...jak myślisz, co to może być?
(bardzo smutny avatar)
Racja!! Jestem za a nawet rzeciw. Już myślałam żeby o tym napisać ale nie chciałam być zle zrozumiana!!
Torty takie słodkie, milutkie a ten awat. taki mroczny!!
Prosimy bardzo o coś ciepłego, wesołego![]()
hokusik @ 18 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=957183Magda kupiłam takie w żelu za 7.99 są w dziale z art sezonowymi.Dziękuję postaram się je odszukać .
Jak użyjesz ich do tej masy cukrowej to napisz jaki był efekt końcowy.
chachu @ 18 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=957159Racja!! Jestem za a nawet rzeciw. Już myślałam żeby o tym napisać ale nie chciałam być zle zrozumiana!!
Torty takie słodkie, milutkie a ten awat. taki mroczny!!
Prosimy bardzo o coś ciepłego, wesołego
Torcik przepiękny zgadzam się, ale nie rozumiem co wam się nie podoba?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.