chachu
Member
- Paź 24, 2008
- 772
- 0
- 0
Vilk-- bardzo chciałabym mądrze doradzić bo wiem w jakim stresie jesteć teraz. Moze cmc za dużo dałaś? Co do przykrywania to ja znowu gdzieś czytałam że jak jest tort przykryty to może pojawic sie wilgoć tzw.rosa, może płakać, wiec w twoim przypadku moze przykrycie sie sparwdzi, albo spróbuj tego dac do lodówy?? Cięzko powiedzieć skoro do tej pory tez tak robiłaś i było ok. Ja też mam zagadkę bo przy moich trzech ostatnich tortach wypływało wszystko spod masy a przecież wszystko robiłam tak jak zawsze, moze zbyt gróbo je obsmarowałam?? Ale masa trzymała jeś spoko tylko spod niego ciągle było mokro, i tez nie wiem do końca czemu?? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło bez stresu, jak bedzie po, to daj znać.
A tak wogóle to dwa dnie tu nie zagladałam i az tyle piękności,że nie wiem kogo chwalić pierwszego. Pantofelek cudowny, torcik z pieskami bomba, All śliczne kolory i wykonanie!! Oj nie próżnujecie nie, nie. Tylko ja sie lenie
A tak wogóle to dwa dnie tu nie zagladałam i az tyle piękności,że nie wiem kogo chwalić pierwszego. Pantofelek cudowny, torcik z pieskami bomba, All śliczne kolory i wykonanie!! Oj nie próżnujecie nie, nie. Tylko ja sie lenie