iza-gr @ 15 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1015250vilk_89 - świetny tort ,a właściwie wielka kupa tortówgratuluje odwagi, ja ciągle odmawiam siostrze zrobienia weselnego , mam cykora... a na czym one stały jesli można wiedzieć?Dziękuję
A torty stały na stelażu angielskim. Takim jak TU
A oddzielone były od siebie separatorem. Takim jak TU
Trochę mnie przerażała ta konstrukcja, szczególnie gdy tort wjeżdżał na salę, albo gdy młodzi go kroili. Miałam cały czas przed oczami wizję, że wszystko runieNa szczescie okazało się, że tort stoi wystarczająco stabilnie, by przetrwać wszystko
Nawet ludzie od cateringu byli nim zachwyceni, a przecież oni to już niejeden tort widzieli
sabinka509 @ 16 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1015532Witam,
chciałabym zrobić tort w kształcie autka przełożony masą LeNinki (https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=21080&st=0) i mam w zwiazku z tym pytanie, którą masę cukrową najlepiej wykorzystać do pokrycia tortu?
Dodam, że jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o zdobienie tortów i ma to być mój debiut;] Jeśli macie jakieś rady jak zrobić autko to prosze pomóżcie;]Zobacz ile tutaj jest ciekawych pomyslow.https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1439&hl=tort%20autko&st=180
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia